Het laatste nieuws

Op zoek naar een vergaderlocatie op een makkelijk bereikbaar punt op de Antwerpse Ring? Van der Valk Hotel Antwerpen biedt 13 zalen met een capaciteit voor groepen van 2 tot 120 personen. Geniet van onze gratis parking voor 132 wagens en gratis gebruik van Wi-Fi.  Ook voor uw overnachtingen is Van der Valk Uitermate geschikt met 204 kamers.

Ambacht
Al onze zalen zijn vernoemd naar Antwerpse ambachten, de zaal op het gelijkvloers hebben we genoemd naar onze eigen ambacht: de herbergier. Deze zaal werd afgelopen zomer gerenoveerd en biedt heel wat belangrijke troeven zoals natuurlijk daglicht, een akoestisch plafond en een Domotica gestuurde technologie waardoor u alles naar wens kan aanpassen met één swipe van uw vinger.
Niet alleen in de vergaderzalen staat ambacht centraal, doorheen het gehele hotel zal je elementen hiervan terugvinden. Van het materiaal dat gebruikt werd bij het verbouwen van het gelijkvloers tot de echte Belgische bieren die we in onze bar schenken.
Ook in de keuken werken we met echte stielmannen. De gerechten die geserveerd worden zijn vers en seizoensgebonden. We werken samen met lokale leveranciers en producten zodanig dat we enkel het beste aan tafel kunnen serveren. De kaart wordt hiervoor dan ook regelmatig aangepast.

Constante vernieuwing
Ook na de renovatie van het gelijkvloers zitten we niet stil en zijn we constant bezig met verbeteringen en vernieuwing. Zo hebben we onlangs alle beamers in onze vergaderzalen op onze 8ste verdieping vervangen door nieuwe modellen. Een haarscherp beeld en een zicht over de mooiste stad van Vlaanderen. Wat wens je nog meer? Eerder deze maand werden in het hotel ook alle bedden vervangen. Zo staat steeds uw comfort als gast en uw meeting bovenaan op ons lijstje. Stapsgewijs gaan we zo een hele renovatie van het hotel door.

Offerte op maat
Wij helpen u steeds te zoeken naar de meest passende formule voor u en uw gasten. We streven ernaar om uw event zo vlot mogelijk te laten verlopen en uw verwachtingen te overtreffen. Om onze service te garanderen is steeds een meeting host ter plaatse als aanspreekpunt.
Indien u graag het hotel en de zalen eens wil komen bezoeken maken we met veel plezier een afspraak.

Maarten Van den Bergh – Meeting & Sales Executive
meeting@antwerpen.valk.com
+32 (0)3 217.47.48

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderlocatie voor meetings en seminaries – Van der Valk Hotel Antwerpen