Het laatste nieuws

De lente is eindelijk aangebroken en de cijfers van het voorbije jaar zijn weer ingeblikt. Het uitgelezen moment voor Coeur Catering om terug te blikken op 2015 en tezelfdertijd vooruit te kijken naar de zomer.

Numbers, numbers, numbers

 • Coeur Catering boekte een aanzienlijke groei van 15%
 • De cateraar ontfermde zich in 2015 over meer dan 1.000 events
 • Coeur Catering verwelkomde het voorbije jaar meer dan 150.000 gasten
 • Op drukke dagen zet de Gentse cateraar meer dan 100 mensen aan het werk
 • Gemiddeld 15 evenementenbureaus doen maandelijks beroep op Coeur Catering
 • Meer dan ooit trekt Coeur Catering de internationale kaart met events in Cannes, Parijs, Sienna en Londen
 • Coeur Catering installeerde zich op zo’n 50 atypische locaties, van het Cirque Royal en de Vlaamse Opera over de Waagnatie en Le Bateau tot het Augustijnenklooster en het Gravensteen
 • De allereerste editie van Church bracht 60.000 man op de been
 • Ook op Accatone verwelkomde Coeur Catering samen met de Havendag meer dan 20.000 bezoekers
 • Filmfest kreeg meer dan 25.000 VIP’s over de vloer
 • Het officiële festivalcafé Cafellini ontving 20.000 cinefielen
 • In juli en augustus kwamen er meer dan 6.000 gasten eten in het rooftoprestaurant Gaston
 • Gaston – onlangs nog het decor van De Mol – kan jaarlijks rekenen op zo’n 150 boekingen

Eigen eventlocaties

Alsmaar meer bedrijven en families vinden hun weg naar Feestzaal Brouwerij Liefmans in Oudenaarde, die sinds 2009 wordt uitgebaat door de Gentse Cateraar. Eind 2015 kwamen daar ook de Salons Mimosa in Eeklo bij, een klassieke en eveneens unieke locatie in het centrum van Eeklo met drie zalen en een rustieke tuin.

Coeur Catering kan ook uitpakken met unieke eigen venues. Rooftop Bar & Restaurant Gaston is niet alleen het mooiste dakrestaurant van Gent tijdens de zomermaanden, het blijft een gegeerde locatie doorheen het jaar voor privé- en corporate events, met gemiddeld drie boekingen per week. Gaston kreeg in 2015 maar liefst 6.000 gasten over de vloer.

Wie een eigen locatie in gedachten heeft, is eveneens aan het juiste adres: Coeur Catering komt even graag bij je thuis koken of trekt naar verrassende plekken. Vorig jaar had de Gentse cateraar onder meer locaties als de Red Loft, LUX, het SMAK, de Vlaamse Opera, de Eskimofabriek, de Art Cube, het Cirque Royal, de Vooruit, Le Bateau, het Augustijnenklooster, Flanders Expo, de Waagnatie en het Gravensteen op zijn conto.

2016 wordt ongetwijfeld even veelbelovend. Onze twee favorieten om naar uit te kijken? Vanaf 1 juli zwaait Gaston zijn deuren open. De gemoedelijke pop-up verwelkomt je tot 31 augustus op zijn uitgestrekte rooftopterras. Ook Church – het culinaire en culturele rustpunt tijdens de Gentse Feesten – maakt zich op voor de tweede editie. Daarnaast hunkeren we nu al een beetje naar het najaar met het Filmfest en het officiële filmfestivalcafé. En voor de foodies die graag zelf kokerellen: dit najaar start Coeur Catering ook met kookworkshops.

Meer info of een afspraak?
sebastiaan@coeurcatering.be
www.coeurcatering.be

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69089-11683-48307-event-suppliers-catering-voor-events–coeur-catering.html