Het laatste nieuws

Coeur Catering kan nu al terugblikken op een succesvol voorjaar. En da’s niet alleen te wijten aan een rist geslaagde events voor klinkende namen als H&M, Woestijnvis, Medialaan, Studio Brussel, Vlerick, Quickstep, ING en Samsung. Vorige week werd de Gentse cateraar ook bekroond met een derde plaats op de gerenommeerde BEA Catering Awards.

Op 20 april werden – naast de klassieke BEA Awards – in ICC Ghent de BEA Catering Awards uitgereikt. Dit jaar werd de competitie voor het eerst de avond zelf uitgevochten: de genomineerden mochten het tegen elkaar opnemen in een live kookwedstrijd. Elf cateraars ontvingen elk een mystery box met dezelfde ingrediënten en werden vervolgens uitgedaagd om een verrassend en verrukkelijk driegangenmenu op tafel te toveren.

Twee professionele jury’s kregen hun creaties voorgeschoteld. Een corporate jury van event managers enerzijds en een vakjury anderzijds beslisten samen over het verdict. Na een spannende eindronde werd Coeur Catering met een derde plaats bekroond, vertegenwoordigd door chef Geoffrey Declerq en sous-chef Myriam Vandenheuvel.

Ook de eigenlijke BEA’s stemden Coeur Catering gelukkig: onder de genomineerden zagen we verschillende eventbureaus waar Coeur Catering vaak en graag mee samenwerkt, zoals Fast Forward Events, Balthazar en Clouds.

Meer lezen over de BEA Awards? Klik hier.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Catering voor events – Coeur Catering