Het laatste nieuws

4 tips voor het organiseren van je cocktailparty in een grot
Wat is specialer dan een receptie te organiseren in één van de mooiste zalen van de Grot van Han. Met het magnifieke toneel van onze indrukwekkende Wapenzaal mag je in ieder geval rekenen op uitbundige reacties van je genodigden!

Met deze 4 tips staat niets nog in de weg van het succes van je bedrijfsuitje!

1. Zorg voor (achtergrond)muziek
De akoestiek is schitterend in de Wapenzaal. Maak daar zeker gebruik van en vrolijk je receptie op met een muzikaal intermezzo. Er is keuze uit een uitgebreid programma, van klassieke dwarsfluit tot Schotse Folk, alles is mogelijk!

2. De lichtshow, een must
Een verrassingseffect tijdens je receptie is altijd een troef. Verbluf je gasten met een indrukwekkende klank- en lichtshow, dat de grot heel eventjes in een ander perspectief hult. Indrukwekkend!

3. Combineer met een avondprogramma buiten de grot
Na een intiem aperitief volgt meestal een heerlijk diner en/of avondfeest. Het Domein van de Grotten van Han biedt een (h)eerlijke catering in restaurant Le Pavillon, idyllisch gelegen net buiten de grot naast de rivier de Lesse.

4. Informeer je deelnemers over het klimaat in de grot
Niet onbelangrijk: de temperatuur. Het kan soms een spelbreker zijn tijdens avondfeesten. In de grot bedraagt de temperatuur echter constant 13C°, dus met een extra sjaal blijft het comfort alvast gegarandeerd!

Andere verrassingseffecten…
Een receptie in één van de mooiste grotten van Europa is natuurlijk een prachtige ervaring op zich. Maar in combinatie met een toffe animatie maakt het je avond helemaal af!

Een greep uit de mogelijkheden:
• Culinaire wandeling
• Ontdekking van de vergeten galerijen
• Zang en dans
• Kaas-en wijnproeverij
• Bezoeken anno 1900

Benieuwd naar alle opties? Neem gerust contact op voor meer informatie!

Eventmanager
Kim de Lescluze
kdl@grotte-de-han.be
+32 (0)84 37 72 13
+32 (0)485 02 62 56

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-48794-meeting-rooms-vergaderzalen-ardennen–domein-van-de-grotten-van-han.html