Het laatste nieuws

Citymesh blijft stappen zetten richting full service technologiebedrijf en neemt de gevestigde waarde PS: Radiocom over. Met hun ervaring en expertise richtte Citymesh een nieuwe tak op, gespecialiseerd in  missie- en bedrijfskritische oplossingen,onder leiding van Sylvie Debaere. Zo kunnen ze een nog breder spectrum aan technologische oplossingen aanbieden. Roger that!

“Er was wat twijfel in het begin rond de overname, want we wilden echt wel vasthouden aan onze waarden en manier van werken. Dicht bij de klant, flexibel, een goede werksfeer. Maar al snel werd duidelijk, uit de gesprekken met Citymesh, dat we op dezelfde lijn zitten,” vertellen Sylvie Debaere en Peter Borgoo, eigenaars van PS: Radiocom. “We hebben hetzelfde doel voor ogen en we willen dezelfde route nemen richting dat doel.”

Heel simplistisch uitgelegd zorgt PS: Radiocom voor de veiligheid van mensen op de werkvloer door ze kritische communicatie-oplossingen te bieden. Vroeger was het klassieke spreken in groep – voice communicatie – voldoende, maar klanten vragen steeds meer van hun radiocommunicatie netwerk zoals de integratie met video surveillance, LTE en 5G. Een slimme camera kan zo bijvoorbeeld een alarm triggeren, waarna de security automatisch een bericht krijgt op de radio. Maar ook functionaliteiten als dispatching en push to talk over cellular worden steeds meer gevraagd. PS: Radiocom bouwde er een mooi klantenportfolio mee op, met spelers in de petrochemie, logistics en security. En elke zomer ondersteunen ze de redders aan zee.

Sylvie Debaere: “Daar zit natuurlijk de kracht van de overname. We volgen de markt nauwgezet op en de vraag naar geïntegreerde oplossingen blijft groeien. Citymesh heeft de IT-kennis die wij missen en wij kunnen hun expertise mooi aanvullen. De vraag was er al bij de klanten, wij gaan hen nu nog beter kunnen ondersteunen met de aanvullende diensten van Citymesh.”

Joeri Tranchet, COO Citymesh Group: “PS: Radiocom is een enorm sterke aanvulling voor onze nieuwe tak rond critical solutions. Zoals Sylvie al aangaf, we krijgen meer en meer de vraag naar totaaloplossingen, waarbij het resultaat belangrijker is dan de gebruikte technologie. Wij bieden nu het volledige spectrum aan, van radio naar LTE, van wifi naar private networking en 5G. Aangevuld met onze sterke service en toffe mensen natuurlijk.”

Draadloze connectiviteit voor succesvolle evenementen – Citymesh