Het laatste nieuws

Op dinsdag 12 april is het evenementenagentschap officieel toegetreden tot het terrein van de groten, door zijn eerste nationale trofee te behalen tijdens de uitreikingsceremonie van de 18de BEA Awards.

Het agentschap heeft de BEA-jury, die was samengesteld uit 15 corporate event managers, weten te overtuigen, en dit met een verleidingsoperatie bij jongeren die men had opgezet voor de krant ‘De Standaard’. Naast zijn ludiek karakter toonde het project van het jonge Antwerpse agentschap zich verenigend en extreem doeltreffend in zijn missie om het doelpubliek van de bekende Vlaamse krant te bereiken. Dankzij deze mooie prestatie wisten Dieter Veulemans en zijn team hun eerste officiële trofee te veroveren. De eerste in een lange reeks?

Korte terugblik op het evenement:

Het Grootste Licht van De Standaard voor Mediahuis

In opdracht van De Standaard organiseerde CityCubes – Next Level een unieke jongerenquiz verspreid over gans Vlaanderen. Het agentschap ontwikkelde een nieuw concept waarbij men als doel had om meer dan 20.000 jongeren effectief in contact te brengen met De Standaard. Het resultaat: een mix tussen online & offline activatie, interactiviteit, ambassadorships en vooral een zeer sterke merkbeleving.

Deze frisse mix zorgde voor een unieke combinatie waardoor meer dan 4000 jongeren in real live geprikkeld werden door De Standaard en waardoor het lezerspubliek daadwerkelijk gestegen is. Om zo sterk mogelijk de juiste doelgroep te bereiken deed CityCubes voor deze organisatie beroep op meer dan 120 studenten event-management om de organisatie te ondersteunen. Het was dus een event voor jongeren, door jongeren. CityCubes verzorgde het totaalpakket van A tot Z en ging zelf ook mee op zoek naar sponsors, locaties en studenten zodat het volledige verhaal binnen het budget paste. Het gaat om een totaalpakket met 2 weken online voorrondes, 5 live rondes, 1 finale over heel België en een totaal communicatiepakket gedurende 2 maanden. Een super tevreden klant en een zeer mooie ROI gaven de doorslag om dit dossier in te dienen voor de BEA’s.

www.citycubes.be

Bron: Eventnews.be