Het laatste nieuws

Events zijn maatwerk. Dat weten ze bij Waerboom al meer dan 30 jaar. Daarom hanteren ze al even lang een persoonlijke aanpak.
Het maakt niet uit of u een zakenlunch, congres, seminarie of personeelsfeest plant. Hoeveel gasten u verwacht en wat hùn verwachtingen zijn. Waerboom maakt van flexibiliteit, open communicatie en onberispelijke catering een erezaak.

Flexibiliteit

Zes moduleerbare zalen en tien breakout rooms – samen goed voor meer dan 2000m² – bieden plaats aan elk congres, productvoorstelling, forum, zakenlunch, expositie, kick-offvergadering en zakelijk debat.
Reken daarbij de knowhow die ze de afgelopen drie decennia opbouwden en u verzekert uzelf van een vlekkeloze en stressloze organisatie.

Een meerdaags event op de planning? Hotel & Salons Waerboom beschikt ook over een authentiek en charmant businesshotel. Met 45 kamers is het mogelijk om residentiële seminaries te organiseren, perfect voor meerdaagse trainingen en teambuildingactiviteiten.

Open Communicatie

Een geslaagd event is nooit het resultaat van een handvol mailtjes. Het is een proces dat start bij uw persoonlijke behoeften. Ze inspireren ons om proactief mee te denken. We voorzien ruimte voor bijsturen, reageren snel op uw vragen en opmerkingen en passen aan waar nodig. Zo houdt u altijd de controle op uw event en uw budget.

Feestzaal omgeving Brussel – Waerboom