Het laatste nieuws

Voor het zevende jaar op rij nam To The Point Events de regie van de Chambers Trophy voor zijn rekening. Het jaarlijkse teambuildingevenement van VOKA – Kamer van Koophandel Limburg trok dit jaar naar De Warre in Neeroeteren, waar een recordaantal van 120 teams streden voor de overwinning. Het prachtige domein werd omgetoverd tot een filmset voor de betere western-movie. De ideale setting om de beste cowboy, indiaan of bandiet in je team naar boven te laten komen.

We grepen terug naar de succesformule van de voorbije jaren en maakten er opnieuw een avondeditie van. Het grootste teambuilding-event in zijn soort werd afgetrapt met een massa-loopproef over het grillige terrein, waarna de strijd volledig losbrak met de meest uiteenlopende uitdagingen. De krachtigste indiaan werd geselecteerd tijdens het spijkerbroekhangen, de bandiet met de meeste uithouding won de sulky-race en de best schietende cowboy trad naar voren bij de schietproeven. Andere teamleden konden punten sprokkelen bij de paardenrace, het bouwen van de tipi’s en het ontsnappen uit de escape room.

Traditiegetrouw was er ook een VIP –en supportersproef waarbij de teams extra punten konden verdienen. De VIP’s zaten om ter langst op de rodeostier en de supporters mochten hun zaag-kwaliteiten bovenhalen.

Iedereen streed voor leven en dood en uiteindelijk mocht team Edibo zich het Opperteam noemen. El Bruno Loco van Group Bruno werd knap tweede en de Kilodaltons van Uhasselt verdienstelijk derde. Wanna-Wath-Toes van Plug-Injobs mocht zich het beste damesteam noemen. Prachtige prestaties die nog tot in de vroege uurtjes gevierd werden.

Snuif de sfeer op in de aftermovie via volgende link: http://tothepointevents.be/nieuws/chambers-trophy-goes-wild/

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/unieke-bedrijfsevenementen-to-the-point-events/