Het laatste nieuws

Tentenbouwer Veldeman neemt deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de Klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen. Op 18/01 en 10/02 a.s. zal CEO Andy Moors voor de klas staan in resp. Atheneum Maasland in Dilsen-Stokkem en Biotechnicum in Bocholt. Van een nieuwe challenge gesproken!

Tijdens een interactieve sessie zal Andy Moors vertellen over zijn ervaringen als ondernemer. De bedoeling is de jongeren een accuraat beeld te geven van wat ondernemen en het bedrijfsleven vandaag betekenen en hen zo te helpen bij hun nakende studie- of beroepskeuze. Ze zitten immers met heel wat vragen en niets is zo leerrijk als deze rechtstreeks aan een enthousiaste bedrijfsleider zelf te kunnen stellen. Bovendien is het voor Veldeman de uitgelezen kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen.

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief van Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo),  in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen en  JCI Vlaanderen. Voor meer informatie surf naar www.vlajo-ovk.be.

Contact:
Andy Moors
andy.moors@veldemangroup.be
+32 89 47 31 31

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Productie, verhuur en verkoop van tenten en tijdelijke structuren – Veldeman