Het laatste nieuws

In de middeleeuwen was er nog geen elektriciteit, laat staan elektrotechnisch materiaal. Maar dat weerhield Fast Forward er niet van een medieval Family Day te organiseren voor de werknemers van Cebeo, dé elektrotechnische groothandel.

Maar liefst 855 genodigden – groot en klein – waanden zich op domein Groenenberg in het Gaasbeek van pakweg 1516, zij het iets leuker en hygiënischer. Inclusief ridders te paard, tovenaars, narren en schildknapen. De namiddag bood allerhande middeleeuws getint vertier genre roofvogelshow, ambachtelijke ateliers en authentieke volksspelen. En de kinderen zaten qua middle age fun gebeiteld dankzij Idee Fiks, dat onder meer een echte kinderboerderij met 70 dieren voorzag. Het niveau van de catering was gelukkig verre van middeleeuws, met exquise zoetigheden als vieruurtje en ’s avonds een knaller van een barbecue, bereid op drie tien meter lange smokers. Summer is coming.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-65010-event-agencies-evenementen-bureau-voor-bedrijfsevenementen–fast-forward-events.html