Het laatste nieuws

Op zoek naar een geschikte locatie voor de ‘Canon Kick Off 2017’ kwam de befaamde elektronicaproducent snel uit bij de Brusselse Event Lounge. Om 2017 stijlvol in te zetten en de nieuwe producten in een passend kader voor te stellen nodigde Canon 550 gasten uit.

Zij werden ontvangen voor een welcome drink in de Lounge Bar die, dankzij ingrijpende renovaties, vandaag een veel grotere capaciteit heeft. Hierdoor kunnen groepen tot 650 personen in comfortabele omstandigheden een drankje en een hapje nemen. Na het plenaire gedeelte in de ‘Conventie 1’-ruimte verzamelden de gasten zich opnieuw in de Lounge Bar voor het aperitief, gevolgd door een gesmaakt walking dinner verzorgd door ‘in house’ cateraar Great Traiteur. De kers op de spreekwoordelijke taart kwam er in de vorm van een open bar en een denderende party tot in de kleine uurtjes met een fel geapprecieerde set van Beat Boutique.

Waarom Canon voor de Event Lounge koos? Daar zijn verschillende redenen voor. In de eerste plaats is er de polyvalentie van de locatie met inbegrip van talrijke technische mogelijkheden. Als aanbieder (en wereldleider) van onder meer camera’s en printers had Canon nood aan een groot projectievlak. Geen probleem voor de Event Lounge dat met een indrukwekkend 180° scherm kan uitpakken. Daarnaast speelde ook de topprofessionele aanpak van het Event Lounge-team een rol, zo blijkt uit de reactie van de organisator na afloop:

“Toplocatie, schitterende technische basisinfrastructuur, en … alles was perfect geregeld, geen stress of misverstanden, althans niet merkbaar voor de klant. Elke partner (Event Lounge, GSP2, Great Traiteur en ook de mensen van Beat Boutique) heeft met een professionele aanpak gezorgd voor een sterke bijdrage aan een geslaagde Kick-Off. Het was daarnaast ook en vooral een sympathieke samenwerking, wij kijken dus alvast uit naar een volgende keer …”

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Top vergaderlocatie in Brussel – Event Lounge