Het laatste nieuws

Denk je dat je Brussel kent? Het is misschien tijd om opnieuw na te denken! Brussel is de nummer één stad ter wereld voor het organiseren van internationale bijeenkomsten van verenigingen. Maar naast zijn uitstekende reputatie op het gebied van efficiëntie, toegankelijkheid en hoge duurzaamheidsnormen, herbergt de Belgische hoofdstad ook een scala aan spectaculaire nieuwe en ongebruikelijke locaties.

Er zijn veel redenen waarom Brussel vorig jaar meer internationale verenigingsbijeenkomsten aantrok dan waar dan ook: locatie, toegankelijkheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid, eersteklas locaties en de vele instellingen met hoofdkantoren in de stad. Maar deze moderne, stijlvolle hoofdstad heeft ook het digitale tijdperk omarmd en biedt steeds beter verbonden mobiele diensten en locaties met verbeterde hybride en audiovisuele faciliteiten. In lijn met de toenemende stedelijke trend van pop-up locaties, worden verschillende ruimtes herbestemd om een opwindende wending aan een evenement toe te voegen.

Met een reeks stijlvolle en ongebruikelijke nieuwe locaties die onlangs zijn geopend, is de stad spannender voor evenementen dan ooit tevoren.

Bekijk meer: https://www.mice-magazine.com/brussel-verrast-met-opmerkelijke-nieuwe-evenementenlocaties-visit-brussels/