Het laatste nieuws

Van 14 tot 16 mei vindt IMEX in Frankfurt plaats. IMEX is dé plek waar de wereldwijde meeting-, event- en reissector tijdens de grootste vakbeurs in Europa samenkomt. Niet minder dan 3.883 buyers uit 94 landen maken gedurende drie dagen zo’n 57.700 afspraken.

Ook het Visit Bruges Convention Bureau mag op deze internationale MICE beurs niet ontbreken. Dit jaar pakt Brugge uit met de ‘Visit Bruges’ stand (standnummer E-130) van maar liefst 35 m2 waar ook de partners BMCC, Historium, Bruges Beer Experience, Radisson Blu Brugge en Ibis Styles Zeebrugge onze congresstad zullen vertegenwoordigen.

Mieke Hoste, schepen van toerisme en eveneens bevoegd voor het Visit Bruges Convention Bureau: “Door deze sterke delegatie kunnen we nog beter de troeven van Brugge congresstad in de kijker zetten. Onze UNESCO Werelderfgoedstad beschikt niet alleen over zeer goed uitgeruste en duurzame congrescentra, maar ook over unieke erfgoedlocaties waar bedrijfsevenementen en diners in een unieke sfeer kunnen plaatsvinden. Tel daarbij de expertise van specialisten in de domeinen gezondheidszorg, de haven, toerisme & cultuur, ICT en mechatronica en buyers zullen heel wat voordelen ondervinden wanneer ze overwegen hun congres of corporate event in Brugge te organiseren”.

Kathy Van Wambeke, Sales Manager van Visit Bruges Convention Bureau: “Brugge neemt voor de tweede keer op rij met een eigen stand aan IMEX deel. Telkens is ons afsprakenboekje goed gevuld. Door onze krachten te bundelen, brengen we een sterk verhaal. IMEX biedt bovendien ruimte voor kennisdeling en inzichten in de nieuwste MICE trends. Ook hier nemen we actief aan deel om nieuwe opportuniteiten voor de toekomst te detecteren”.

Over Visit Bruges Convention Bureau

Visit Bruges Convention Bureau is het officiële congresbureau van de stad. Het congresbureau voert een actieve bidwerking en leadopvolging van internationale associaties, organisaties en bedrijven in het bijzonder in die economische domeinen waar de stad sterk in staat: gezondheidszorg, haven, ICT en mechatronica, toerisme en cultuur. Mede dankzij de bemiddeling en support vanuit het congresbureau zijn er voor 2024, 2025 en 2026 reeds 73 events (waaronder 37 grote congressen) bevestigd, goed voor meer dan 17.000 deelnemers. Op dit moment is Brugge in de running voor nog eens 54 andere events (waaronder 11 congressen), goed voor meer dan 10.000 deelnemers.

Contact:

Visit Bruges Convention Bureau
Kathy Van Wambeke, Sales Manager
E: meeting@brugge.be / T: +32(0)050/44 46 66

Wij bezorgen u dit persbericht ter informatie. U bent vrij om deze tekst in zijn geheel over te nemen mits vermelding ‘Bron: Visit Bruges Convention Bureau

Congresbureau Brugge – Visit Bruges Convention Bureau