Het laatste nieuws

In het bruisende hart van Antwerpen schittert een parel van luxe en verfijning: de Botanic Sanctuary Antwerp, een vijfsterren superior hotel dat niet alleen gasten verwent met weelderige accommodaties en gastronomische hoogstandjes, maar nu ook met een scala aan exclusieve evenementen die de zintuigen prikkelen en de verbeelding doen ontvlammen. 

Met een vurige passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen, organiseert Botanic Sanctuary Antwerp een reeks betoverende evenementen die elke gast meesleept in een wereld van weelde en verrukking. Het begon vorig jaar rond Valentijnsdag met het betoverende gemaskerde bal, waar mysterie en romantiek hand in hand gingen om harten te veroveren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Ook dit jaar pakte Botanic Sanctuary Antwerp weer uit met hun Masquarade Ball dat dit weekend plaatsgevonde heeft.

Maar de weelderige festiviteiten houden daar niet op. Op 10 november, een datum die symbolisch gekozen is vanwege de feestelijke atmosfeer van 11/11, presenteert de Botanic Sanctuary het jaarlijkse Botanic Ball. Dit keer zal het echter niet het Royal Ball zijn, maar het adembenemende Midnight Grand Ball, een viering die de grenzen van elegantie en extravagantie verlegt en gasten meeneemt op een onvergetelijke reis naar de magie van de nacht.

Dat is slechts het begin. Het hotel verwent haar gasten met een reeks unieke evenementen dit jaar, waaronder het spannende Casino Royal, waar geluk en liefdadigheid samenkomen voor het goede doel Make-A-Wish. Verder is er de betoverende Garden Soirée, het verleidelijke Seafood Extravaganza, de sensuele sfeer van Moulin Rouge en het culinaire spektakel van Around the World, waar smaken en aroma’s van over de hele wereld samenkomen.

Elk evenement wordt met zorg samengesteld, met een scherp oog voor detail en een ongeëvenaarde focus op culinaire verfijning, entertainment en live ervaringen die de zintuigen prikkelen en de geest verheffen. Of het nu gaat om een bruisende dansvloer, een adembenemend optreden of een onvergetelijke culinaire creatie, de evenementen van de Botanic Sanctuary beloven een ervaring te zijn die nog lang zal nazinderen.

Dus waar wacht u nog op? Stap binnen in de wereld van luxe en vermaak bij de Botanic Sanctuary Antwerp en laat u betoveren door een reis vol smaak, stijl en sensatie. Met een scala aan betoverende evenementen om uit te kiezen, is er geen betere manier om de magie van het leven te omarmen dan met een onvergetelijke avond bij dit toevluchtsoord van elegantie en verfijning.

Ontdek het zelf! Bekijk zeker de mogelijkheden op de website van Botanic Sanctuary Antwerp.

https://www.botanicantwerp.be/

Congres en seminarie locatie hartje Antwerpen – Botanic Sanctuary Antwerp