Het laatste nieuws

Blurring”, de Engelse term voor sectorvervaging, is een concept waarbij horeca en retail worden gecombineerd om de klant meer beleving te bieden. Hierin liggen zeker groeikansen voor de horeca-sector.

Tijdens dit Blurring Event willen we het blurring-concept verder toelichten en de ondernemer inspiratie bieden om zelf met dit innovatieve hybride concept aan de slag te gaan.

Het horeca- en winkellandschap verandert in een razend tempo.

Detailhandel, horeca en dienstverlening worden steeds vaker in één ruimte gecombineerd om aan de wensen van de shopper te voldoen. In het buitenland zijn dergelijke “blurring”-concepten al razend populair.

Ook onze horecaondernemers mogen de trein niet missen en moeten nieuwe verdienmodellen creëren. Aangezien steeds meer binnensteden met leegstand worden geconfronteerd worden formules die inzetten op beleving en verlenging van verblijfsduur ook door steden en gemeenten omarmd. 

PROGRAMMA

13.30u            Verwelkoming door Patrick Aertsen, COO Living Tomorrow

13.35u            Blurring als vorm van hospitality

                       Wouter Verkerk – Verkerk Bartstra, bureau voor gastvrijheid

Wouter Verkerk is trainer, adviseur en trendwatcher voor horecabedrijven en hun teams. Wekelijks schrijft hij een blog over kleine dingen in het vak, die vaak nou net het verschil maken!

14.35u            Horecamenu komende jaren: disruptie met een creatief sausje

                       Nicolas Block – Founder & creative director King George Mad Creative Agency

Nicolas Block was zeven jaar lifestylejournalist en schreef over hotspots voor o.a. Weekend Knack & Actief Wonen. Hij was gedurende twee jaar hoofdredacteur van het hospitality magazine Venuez en is met zijn bureau King George de drijvende kracht achter o.a. Balls&Glory en Holy Food Market.

15.15u            Koffiepauze

15.45u            Ile en Ville: blurring in de praktijk gebracht

                       Maximilien Peeters-De Maertelaere – Ile en Ville Gent

Île en Ville is een uniek ‘eilandje’ midden in het historisch centrum van Gent. Het verenigt een concept store, horeca-zaak en kunstgalerij onder een dak. Vorig jaar nog werd Île en Ville op Venuez nog genomineerd in de categorie ‘beste restaurantconcept’. 

16.15u            Q & A met de sprekers – slotwoord

17.00u            Netwerk-drink

PRAKTISCH

Datum
Maandag 3 oktober 2016

Plaats
Living Tomorrow
Indringingsweg 1
1800 Vilvoorde

Prijs 89€

Op uitnodiging van Living Tomorrow of één van onze partners kan u het event gratis bijwonen. U kan dit aanduiden op het registratieformulier.

Registreer hier.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/seminarie-en-congreszalen-brussel-living-tomorrow/