Het laatste nieuws

Door zijn strategische ligging, vlakbij de autosnelweg, is het cosy ingerichte Biznis Hotel Brouwershof een interessant trefpunt voor evenementen en feesten. Het domein is omringd door een prachtige tuin en het natuurreservaat Molsbroek die beiden rust en sereniteit uitstralen.

Erik Wood, CEO van Eventonline ging een kijkje nemen en had een gesprek met Assistant Manager Salima El Yagoubi.
“Aanvankelijk was Brouwershof enkel een restaurant, maar in 2005 werd het uitgebreid en omgevormd tot hotel”, vertelt Salima El Yagoubi. In 2012 werd het hotel/restaurant overgenomen door Christ Schepens, bekend van ‘De Feestarchitect’. “Bij de overname vijf jaar geleden werden nog een aantal kleine aanpassingen gedaan en werd verder geïnvesteerd in materiële zaken zoals bijvoorbeeld nieuwe matrassen voor het hotel.”
Brouwershof telt 35 kamers waaronder 1 studio en 1 suite. Alle kamers, dus ook de eenpersoonskamers, zijn uitgerust voor twee personen. “In twee kamers kunnen we ook drie à vier personen te slapen leggen”, voegt de Assistant Manager eraan toe.

Het hotel is bovendien uitgerust met drie grotere zalen die omgevormd kunnen worden tot één grote ruimte en beschikt tevens over een ontbijtruimte met terras.
“De grote ruimte kan 150 personen aan voor bijvoorbeeld een receptie, voor feesten en banket lukt dat tot 120 personen. Voor seminaries tot 80 à 90 personen.”
Tijdens de week mikt Brouwershof vooral op zakenklanten van bedrijven uit de regio, tijdens het weekend, zijn het voornamelijk particulieren en familiefeesten die hun weg vinden naar het hotel.
Dankzij de strategische locatie is Brouwershof heel gemakkelijk bereikbaar. Bovendien heeft het hotel een ruime privé-parking die vlakbij de ingang gelegen is.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementen locatie in Lokeren – Biznis Hotel