Het laatste nieuws

De verkiezingskoorts stijgt en dat merken ook eventlocaties. Het Bierkasteel in Izegem verwelkomde eind februari de EPP, de grootste en oudste fractie in het Europees Parlement, voor een congres over de toekomst van de Europese landbouw. Een trending topic in een al even trending setting. 

Op 22 februari opende het Bierkasteel de deuren van de majestueuze Foederzaal voor een tachtigtal Vlaamse landbouwexperts. Tijdens het congres namen onder andere Vlaams minister van Landbouw, Jo Brauns, en Lode Ceyssens, voorzitter van de Boerenbond, het woord.

Het congres was over heel Europa te volgen via een livestream. De keynotes werden live vertaald zodat alle aanwezigen en kijkers alles in eigen taal konden volgen. Na het congres trok het gezelschap naar de Balzaal voor een uitgebreide netwerklunch.

Herbekijk hier de livestream van de EPP-conferentie in het Bierkasteel: https://epp4farmers.eu/izegem-belgium-22-february-2024/

Opnamestudio

Het is overigens niet de eerste keer dat de Foederzaal dienst doet als opnamestudio. Het tweede seizoen van het ondernemersprogramma Goe Bezig! werd integraal opgenomen tussen de houten biervaten. Vorig jaar nog was de Foederzaal de eindbestemming van het populaire VTM-spelprogramma Bestemming X.

Benieuwd naar alle B2B-mogelijkheden in het Bierkasteel? Neem vrijblijvend contact op via bruno@bierkasteel.be of neem digitaal een kijkje: https://360-tour.be/bierkasteel/

Locatie voor seminaries in Izegem – Het Bierkasteel