Het laatste nieuws

Evenementenkantoren zijn steeds op zoek naar nieuwe en exclusieve locaties om hun klanten te verrassen. Total-e dacht mee met haar klanten en biedt nu de E- VENUES aan, twee locaties met “net dat ietsje meer”.

De E-Venues zijn twee volledig uitgeruste evenementen locaties in het Antwerpse. Vlakbij het centrum van Antwerpen en op een op en top originele locatie, namelijk Antwerp Airport.

De E- LOUNGE is 250m2 groot en geschikt voor meetings en congressen tot 100 personen. De E-TERMINAL is 950 m2 en multifunctioneel.

“Beide zalen zijn instap-klaar en uitermate geschikt voor o.a meetings, events, expo’s en/of presentaties. Ze zijn standaard volledig aangekleed, maar kunnen desgewenst ook helemaal gepersonaliseerd worden, en ze zijn voorzien van alle technische faciliteiten. Indien gewenst, kunnen cateringformules op maat van de klant samengesteld worden. Beide locaties hebben een ruime parking en zijn zowel met de wagen, met het openbaar vervoer en… met het vliegtuig gemakkelijk bereikbaar,“ vertellen zaakvoerders Dirk Libbrecht en Jeroen Meermans.

E-LOUNGE (250 m2): de lounge bevindt zich op de eerste verdieping van de business terminal in Antwerp Airport. De zaal is uitgerust met hoogwaardige sound- en videofaciliteiten (met o.a. een centrale projectie van 3 meter breed en 46- en 60- inch LED tv’s). De mooie lunch-area en break-out room met uitzicht op de landingsbaan werken uitermate inspirerend!

E-Terminal (950 m2): technisch gezien bijzonder volledig uitgerust en met een geavanceerde lichtinstallatie voor prachtig sfeerlicht in elk gewenst kleurenpallet of voor indrukwekkende lichteffecten, is deze zaal uitermate geschikt voor het organiseren van allerlei soorten events: beurzen, exposities, productlanceringen, fashion shows, productlanceringen en zoveel meer. Een groot, overdekt terras is een leuk extraatje voor zomerse activiteiten. 

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-66077-meeting-rooms-eventlocaties-antwerp-airport–e-venues.html