Het laatste nieuws

Brussel is een stad die allesbehalve stil staat. Dat geldt zeker ook voor het MICE-aanbod van onze hoofdstad. In 2024 komen er opnieuw enkele nieuwe locaties bij in het kloppende hart van Europa. En ook de bereikbaarheid werd verbeterd met nieuwe trein- en luchtvaartverbindingen.

Ontdek de ‘Let’s meet in Brussels 2024’ brochure met de volledige lijst van locaties, hotels, restaurants voor groepen en event services.

Nieuw in 2024

Europees treinknooppunt

Brussel bereiken per trein? Maak gebruik van de beschikbare verbindingen voor dag- of nachtreizen dankzij het Eurostar-netwerk, verbeterde verbindingen met Frankrijk en Duitsland, en de European Sleeper nachttreinen naar Berlijn, Praag of Wenen.

Transcontinentale vluchten

Het vliegen overzees wordt vernieuwd met de terugkeer van vluchten naar Japan met ANA, de inauguratie van rechtstreekse vluchten naar Singapore met Singapore Airlines, het oversteken van de Atlantische Oceaan met Play en het verdubbelen van de verbindingen tussen Brussel en Newark met United Airlines.

Hotelbonanza

Mogelijkheden voor accommodatie in Brussel blijven toenemen. Na de opening van The Mix, The Hoxton en Voco in 2023, zal het jaar 2024 het moment zijn om gasten te verwelkomen in het nieuwe Hilton Garden Inn Brussels Airport en om legendarische plaatsen van de historische hotels van Brussel nieuw leven in te blazen met de inauguratie van Cardo Hotel en Grand Hotel Astoria.

Dakterrasuitzichten

Het grootste dakterras van Europa? Het is in Brussel. Een prachtig 360° panoramisch uitzicht vanaf het Rooftop 58 in het stadscentrum verbaast de bezoekers, terwijl er geen betere plek is om een verfrissend uitzicht op de Oude Stad te hebben dan de Belgian Beer World. Geniet van het uitzicht op de stad vanaf de Tope in The Hoxton en de Eight in het Bedford Hotel.

Verenigingen in verbinding

De Association Place is de eerste halte en locatie voor het leggen van verbindingen met de grootste gemeenschap van internationale verenigingen ter wereld. Dankzij diverse activiteiten, zoals de maandelijkse cyclus van Associations Connect, zijn er geen grenzen aan het versterken van kennis en netwerken.

Pop-up golf gaat door

Tijdelijke locaties blijven zich verspreiden over de stad. Stel u een ongebruikelijk evenement voor, gebruikmakend van de locatiemogelijkheden, in industriële omgevingen zoals Reset Brussels, LionCity, Track of Studio CityGate.

 

Conventiebureau Brussel – Visit Brussels