Het laatste nieuws

Het naderende EK voetbal 2024 belooft een buitengewoon spannende ervaring te worden, en EK 4Business biedt u de unieke gelegenheid om dit sportevenement in stijl te beleven. Ze nodigen u van harte uit voor een ultiem voetbalfeest op 17 en 26 juni 2024. Bereid u voor op een ervaring vol live voetbal, een klassevolle sfeer en plezier.

Op 17 en 26 juni 2024 opent De Gaudi-Feestzaal bij La Source haar deuren om 16:30 uur voor een spectaculair evenement. EK 4Business streeft ernaar u een ultieme voetbalbeleving te bieden. U kunt de wedstrijden van de Rode Duivels op een gigantisch scherm volgen, zodat u geen moment van de actie hoeft te missen. De avond vangt aan met een glas bubbels bij aankomst, waarmee u zich direct in de feestelijke sfeer kunt onderdompelen. Gedurende de wedstrijd worden er aan de food en drinkstands de typische belgische voetbalsnacks en -drankjes aangeboden zoals verse friet met verschillende toppings. Na de wedstrijd volgt een afterparty met een live DJ, waar u kunt nagenieten en de avond.

Voor dit unieke evenement biedt EK 4Business drie verschillende ticketopties aan, elk met eigen voordelen: bronze, silver, gold en trophy. De bronze package omvat een statafel, ontvangst met een glas bubbels en een heerlijke borrelplank, geschikt voor minimaal vier personen. De silver package biedt dezelfde voordelen, aangevuld met bonnen welke voor u klaarliggen aan de ingang. De gold en trophy package biedt een zittafel, ontvangst met een glas bubbels, een uitgebreide borrelplank voor minimaal acht personen en pakketten met champagne.

In tegenstelling tot de gebruikelijke ‘biertent’ in het dorp, biedt EK 4Business een net iets klassevollere setting om het EK voetbal 2024 te beleven. Geniet van een stijlvolle ambiance, hoogwaardige service en de kenmerkende voetbalsfeer, die deze ervaring onderscheidt van alle anderen. U kan gebruikmaken van de vestiaire en bij aankomst wordt u persoonlijk ontvangen en begeleid naar uw tafel. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid nabij de locatie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats. U kunt rechtstreeks na de kantooruren naar de locatie komen en meteen genieten van het evenement.

U kunt uw tickets bestellen via deze link. Daarnaast zijn er twee acties om uw ervaring nog feestelijker te maken:

  1. ������ BREAKING: Bij winst van België barst het feest los! Elke tafel ontvangt een GRATIS fles bubbels! �� Kom juichen, feesten en vieren als nooit tevoren!
  2. Er zal ter plaatse een digitale pronostiek opgezet worden, waarbij u eveneens een gratis fles bubbels kunt winnen.

Grijp deze unieke kans om het EK Voetbal 2024 op een stijlvolle en onvergetelijke manier te beleven. Kom, geniet van de wedstrijden, feest mee en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Boek nu uw tickets en bereid u voor op een uitzonderlijke voetbalervaring met EK 4Business!

Vergaderlocatie in de Antwerpse Kempen – 4Wings