Het laatste nieuws

Bent u afkomstig van het Waasland dan zijn de Vredefeesten u niet onbekend. Het is immers een topevenement dat jaarlijks heel wat toeschouwers naar de grote markt van Sint-Niklaas trekt. Wenst u dit jaar dit schouwspel mee te beleven vanop de eerste rij, dan moet u beslist in de The View zijn. The View is een prachtige feestzaal ingericht op de eerste verdieping van Wima Bowling. De naam spreekt voor zich want deze eventlocatie biedt een prachtig uitzicht op de Grote Markt.
In The View heeft u een uitzonderlijk zicht op de unieke opstijgplaats voor heteluchtballons en speciale vormballons en kan u culinair genieten tijdens dit niet te missen spektakel. Er is ook kinderanimatie voorzien zodat het werkelijk genieten is voor heel de familie.
Op zaterdag 2 september start het programma om 18.00 uur. Terwijl de heteluchtballonnen en speciale vormballonnen opstijgen kunt u in The View genieten van het aperitief.

Om 19.00 uur kan u plaatsnemen aan tafel voor een flavours formule van 3-gangen;

  • Voorgerecht: Tapas to share
  • Hoofdgerecht: Keuze tussen vlees-, vis- of vegetarische gerechten, geserveerd met side dishes
  • Dessert: een assortiment nagerechten ‘to share’

Later op de avond sluiten we af met een prachtig muzikaal vuurwerk met het stadhuis als decor.
Ook zondag 3 september valt er heel wat te beleven op de Grote Markt. Het installeren van de luchtballonnen en het opstijgen van de heteluchtballonnen en speciale vormballonnen is een belevenis op zich. The View is de uitgelezen plek om dit spektakel op de eerste rij mee te beleven, dit terwijl je culinair wordt verwend.

Zondag start om 13.00 uur het programma met het aperitief. Een uurtje later kan u genieten van het Flavours driegangenmenu.

  • Voorgerecht: Tapas to share
  • Hoofdgerecht: Keuze tussen vlees-, vis- of vegetarische gerechten, geserveerd met side dishes
  • Dessert: Assortiment nagerechten ‘to share’

Om 17.00 uur stijgen dan de speciale vormballonnen op en als afsluiter staan ook de heteluchtballonnen op het programma.
Zowel op zaterdag als zondag zijn alle dranken inbegrepen van het aperitief t.e.m. de koffie bij het dessert. (aperitief, pils, huiswijnen wit en rood, frisdranken, water, koffie & thee)
Het Flavours menu kost € 52,00 per persoon. Kinderen < 3 jaar: gratis, > 3 jaar: €3,50 per levensjaar.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Verhuur Vergaderzalen Sint-Niklaas – The View