Het laatste nieuws

Op uitnodiging van Viparrangementen.com tekende Erik Wood, CEO van Eventonline, present op de voorstelling van het totaalspektakel ‘Beauty & The Beast’. “Deze Vip & Hospitality  is het resultaat van een samenwerking van drie partners, m.n. Viparrangementen.com, J&M Catering en Marmalade dat de productie van Beauty & the Beast realiseert”, legt Gilles De Backer, Creative Mind & owner van Viparrangementen.com uit.

Marmalade, vooral actief in de productie van films en tv series, zet voor de allereerste keer een groot totaalspektakel in hall 8 van Expo Gent op poten.

“Met Viparrangementen.com  zorgen we voor een aparte sfeer, belevenis is heel belangrijk”, zegt Gilles De Backer.
Gasten worden persoonlijk begeleid vanaf het moment dat ze aankomen totdat ze weer naar huis gaan. Uiteraard privéparking, en vervolgens ontvangst door hostessen die de gasten naar hun plaats in een thematische sfeer begeleiden. Daar geven we onze gasten in handen van de plaatselijke maître van J&M Catering.

Viparrangementen.com bevestigd nogmaals zijn plaats binnen de vip & hospitality en schakelt in 2017 nog een versnelling hoger. Onlangs werd het team oa uitgebreid. Voor 2017 staat er veel op stapel, maar daarover later meer.

Beauty & the Beast is verlengd en stopt definitief op 2 januari!
Info & tickets: https://www.beautyandthebeast.be/

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

VIP pakketten voor bedrijven – viparrangementen.com