Het laatste nieuws

Carré aan de A12 in Willebroek is al jaren een vaste waarde in de Belgische nightlife. Niet in het minst omdat heel wat nationale en internationale sterren er graag te gast zijn. Carré zorgde echter voor een verrassing van formaat, doordat de gevel plots in de steigers stond.

#wtfcarre
Zou de iconische jukebox, het symbool van de Belgische nightlife, plotseling in alle stilte te verdwijnen?
Misverstand, zo blijkt nu. Ja, Carré verdwijnt: in de plaats komt een verrassend zomerconcept, genaamd Banyu. Met een verfrissend decor, energising sounds, geurtherapie en grensverleggende acts belooft Banyu de spirit terug in nightlife te brengen. Niemand minder dan Tom Waes was guest of honour op de opening op zaterdag 24 juni.
En ja … daarvoor moet de iconische gevel er even aan geloven. Voor de gelegenheid gaat hij schuil achter een prachtig tempeldecor.

Vakantievibes

“He is nooit onze bedoeling geweest daar verwarring rond te scheppen,” zegt Barbara Van Wonterghem, mede-zaakvoerder van Carré. Maar … vult haar collega en manager van Carré Tim Van Campenhoudt aan: “We zijn wel heel blij dat de Carré nog steeds zoveel wakker maakt bij de mensen. Het bewijs voor ons dat een avondje Carré een echte ervaring is. En dat zal deze zomer met Banyu niet anders zijn!”
Geïnteresseerden kunnen dit exclusieve plaatsje nu reserveren om bijvoorbeeld hun verjaardag te vieren op vrijdag, zaterdag of zondag.
Of samen met ALLE collega’s de inzet van het verlof goed vieren!

Meer info?
info@carre.be
info@hvw.be
+32 (0)56 70 00 00
www.carre.be

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/eventlocatie-a12-willebroek-carre-willebroek/