Het laatste nieuws

Op dinsdag 12 april heeft het evenementenagentschap Balthazar Events een dubbelslag geslagen tijdens de uitreikingsceremonie van de BEA Awards 2016.

Voor een publiek van meer dan 600 professionals, die verzamelden in Kinepolis Antwerpen, ontving het agentschap twee bronzen BEA’s, voor het World WasteCongress van de International Solid Waste Association (ISWA), alsook voor de actie “Have a nice day!” van Mobistar.

Met twee projecten van uiteenlopende aard, toonde het Antwerpse agentschap niet enkel zijn polyvalentie, maar ook zijn doeltreffendheid aan een jury die was samengesteld uit 15 corporate event managers.

Korte terugblik op deze twee evenementen:

Balthazar Events – Have A Nice Day!voorMobistar

Have A Nice Day!, dat is de naam van het loyalty programma waarmee Mobistar haar bestaande klanten wil bedanken voor het vertrouwen. Balthazar Events kreeg de opdracht de klanten een totaalbeleving aan te bieden en het merk Mobistar te helpen verpersoonlijken.

Voor deze publiekservaring zette Balthazar Events een reeks concerten en evenementen op waarvoor de Mobistar klanten tickets konden winnen. Per evenement kwam er een specifiek doelpubliek aan bod, zodat de evenementen ook heel erg op maat konden worden uitgewerkt. De bedoeling was om uiteindelijk iedereen te bereiken en de betrokkenheid bij het merk te vergroten. Enkele voorbeelden van Have A Nice Day-activiteiten waren concerten van Stan Van Samang, Mika en Goose, en de Color Run.

De hele campagne bleek een succes. Bij de lancering van de HAND Summer events, hadden na een halve dag al meer dan 15.000 klanten deelgenomen aan de wedstrijd om tickets te winnen. Meer dan 25.000 klanten hebben deze zomer kunnen genieten van de Have A Nice Day! Experience Events. Deze mensen zijn meer dan klanten, het zijn brand ambassadors geworden. Het enthousiasme bij de klanten en bij Mobistar intern was ongekend en zorgde voor een enorme piek op sociale media, en dit zowel voor, tijdens als na het event. Mobistar gaat in 2016 verder met deze HAND communicatiestrategie.

ISWA: World Waste Congress voor VVSG en Stad Antwerpen

Van 7 tot 9 september 2015 vond het ‘International Solid Waste Association’ (ISWA) congres plaats in Antwerpen. De organisatie verwelkomde hierbij meer dan 1.300 experten, professionals, politici, academici en decision makers uit de wereldwijde afvalsector. De aanwezigen werden hartelijk onthaald voor onder andere break-out sessies, keynote sprekers, plenaire sessies en debatten.

Deze activiteiten werden verspreid over toplocaties, waaronder het Rubenshuis, in hartje Antwerpen. De opening- en slotshow werd een prachtspektakel dat plaatsvond in de Stadsschouwburg. Voor deze shows heeft Balthazar Events samengewerkt met toppers: internationale acrobaten, het ballet van Vlaanderen, live muzikanten,… Met een wervelende thema-productie werd er een combinatie gemaakt van internationale topklasse acts en een optimale visuele ervaring. In de Hilton werden alle genodigden getrakteerd op een exclusief galadiner. De deelnemers werden goed geïnformeerd over de ernstige zaak van afvalverwerking, maar konden zich toch ook vermaken.

Dit alles resulteerde in een uniek en origineel platform. ISWA 2015 Antwerpen stond garant voor een gebalanceerde mix van het serieuze onderwerp ‘waste management’ en eerste klas entertainment in Antwerpen.

http://www.balthazarevents.be/

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-65550-event-agencies-event-agency-in-antwerpen–balthazar.html