Het laatste nieuws

Enkele weken geleden  werd het Ballroom-team versterkt met de komst van onze nieuwe eventplanner Joke Van Ackere.  Joke zal voortaan samen met Sarah De Zutter de krachten bundelen om alle evenementen in goeie banen te leiden.

Joke liep enkele jaren geleden stage bij SV Zulte Waregem en heeft dus nu de weg terug gevonden naar het Regenboogstadion, waar Ballroom gevestigd is.

“Ballroom startte als locatieverhuurder van alle vipruimtes in het Regenboogstadion voor tal van events. Intussen groeide Ballroom uit tot een volwaardig evenementenbureau waar je terecht kan voor de organisatie van uw event van A tot Z. Dit kan nog steeds in één van de eventlocaties van het Regenboogstadion, maar even goed op een locatie naar keuze”, aldus eventmanager Sarah De Zutter. “We zijn zeer blij met de komst van Joke, ik ben er van overtuigd dat we met haar een goede versterking van ons team hebben”, besluit Sarah.

Naast een extra werkkracht heeft Ballroom ook een nieuwe thuisbasis! De nieuwe burelen van Ballroom bevinden zich vanaf heden namelijk in de nieuwe tribune kant Zuiderlaan in het Regenboogstadion. Van hieruit zullen de Ballroom-dames voortaan in staan voor de organisatie van uw events!

Last but not least stelt Ballroom ook haar vernieuwde  logo voor! Bij het nieuwe logo is ‘Have an event’ toegevoegd omdat Ballroom voortaan naar buiten komt als een all-round eventbureau.

Have a New Year’s event!

Bent u nog op zoek naar dé geschikte locatie voor uw eindejaar- of nieuwjaardrink?
Wilt u een all-in evenement? Of heeft u enkel een locatie nodig?
Ballroom werkt voor u een formule uit op maat van uw wensen!

Ballroom is het catchy eventbureau uit Waregem met verschillende locaties gelegen in hartje Waregem:

– Vlotte toegang via E17 Gent – Kortrijk.
– Voldoende parkeergelegenheid.
– Uniek decor met zicht op het voetbalterrein.
– Gratis wifi en gebruik van de aanwezige LCD-schermen.
– Flexibel: enkel een locatie nodig of totaalpakket? Werken met onze huiscateraar of met eigen cateraar? U kiest zelf!
– Zowel B2B als particuliere events.

Let’s have a Ball!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Eventlocatie Waregem – Ballroom