Het laatste nieuws

Al sinds 1997 staat Art Of Confusion bekend als betrouwbare en creatieve event facilitator en dus mag het bedrijf volgend jaar reeds 20 kaarsjes uitblazen. Dit zal, Art Of Confusion kennende, zeker spectaculair gevierd worden maar daar stopt het verhaal zeker niet.

De afgelopen jaren stond het team achter Art Of Confusion ook mee aan de doopvont van de special effects en vuurwerk specialisten 7theaven en stapten ze ook mee in Fabula Productions, dat ondertussen ook een mooi verhaal geschreven heeft met het verhuren van exclusieve en unieke meubels voor evenementen.

Om de klanten van deze 3 bedrijven nog beter te kunnen dienen, belooft 2017 dus ook het jaar van de grote veranderingen te worden. Zo wordt er momenteel naarstig gebouwd en verbouwd aan het nieuwe hoofdkwartier in Kontich, dat naast een nieuwe kantoorruimte en nog grotere magazijnen ook een gloednieuwe toonzaal zal herbergen. In deze showroom kunnen de klanten vanaf volgend jaar een groot deel van het assortiment ontdekken om zo toekomstige producties nog beter te kunnen voorbereiden.

Naast de geplande verhuis zullen ook de interne structuren van zowel Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions beter op elkaar afgestemd worden en zal het team ook versterkt worden met nieuwe collega’s. Last but not least zal binnenkort ook de nieuwe naam van de overkoepelende groep bekend gemaakt worden. Redenen genoeg dus voor Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions, maar zeker ook voor de klanten, om reikhalzend uit te kijken naar 2017.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/audiovisueel-verhuurbedrijf-art-of-confusion/