Het laatste nieuws

Video is niet meer weg te denken in de hedendaagse evenementenwereld en zeker tijdens corporate events, seminaries en productvoorstellingen worden zeer vaak videoprojecties gebruikt. Ook hierin wil Art Of Confusion steeds de allerhoogste kwaliteit aanbieden en daarom hebben ze fors geïnvesteerd in het nieuwste state-of-the-art videomateriaal.

De 2 gloednieuwe Panasonic 10K projectoren projecteren dmv. hun Solid Shine lasersysteem sprankelende beelden met superieure witbalans en levendige kleuren. Combineer dit met de onfeilbare betrouwbaarheid van het lasersysteem en je content zal schitteren als nooit tevoren.

Ook voor de live beeldverwerking tijdens een event heeft Art Of Confusion nu de modernste oplossingen in huis. De Blackmagic Design ATEM 2M/E 4K switcher vormt het hart van elke live productie, of het nu in SD, HD of zelfs 4K ‘uitgezonden’ moet worden. Tot 20 verschillende bronnen worden dmv. de meest geavanceerde videotechnieken (zoals Chroma-, Up- en Downstream Key en ‘SuperSource’) op een professionele manier tot één geheel verwerkt en daarna uitgezonden, gestreamd of geprojecteerd.

Zeker de ‘SuperSource’ optie creëert een waaier aan mogelijkheden voor professionele presentaties. Zo kunnen 4 verschillende bronnen tegelijkertijd op het scherm getoond worden en ook de achtergrond en titels kunnen volledig geanimeerd worden. De toeschouwers zullen zo volledig ondergedompeld worden in uw dynamische keynote of (product)voorstelling.

Wilt u ‘live’ kennis komen maken met deze nieuwste technieken, bezoek dan zeker op 9 en 10 november de stand van Art Of Confusion op Festivak in de Nekkerhal in Mechelen. Samen met de collega’s van 7theaven en Fabula Productions tovert Art Of Confusion stand 119 om in oase van eventprimeurs.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/audiovisueel-verhuurbedrijf-art-of-confusion/