Het laatste nieuws

Als AV partner staat Art Of Confusion er om bekend geen enkele uitdaging uit de weg te gaan en steeds samen met de klant mee te denken naar een creatieve en kwalitatieve oplossing. Hierdoor mocht Art Of Confusion de afgelopen maanden weer zeer diverse en boeiende opdrachten uitvoeren.

Zo kreeg Art Of Confusion in januari de opdracht van TDC InterieurArchitectuur om de jaarlijkse JAVA vakbeurs uit te lichten. Door gebruik te maken van de nieuwste LED armaturen zoals de Spectral ZP-5 en de ProLights ReflexS moving head kon de Brabanthal in Leuven omgetoverd worden in een gezellige proefruimte voor barista’s en foodies.

Vorig weekend stond Art Of Confusion dan weer in voor de volledige AV support van het Atlas Festival in de Antwerpse Waagnatie. Dit circus festival werd al voor de 10de keer georganiseerd door Ell Circo d’ell Fuego. Tijdens de 3 avondvullende voorstellingen kon het publiek dan ook genieten van gewaagde en onconventionele circus– en acrobatietechnieken.

Het orderboek voor de volgende maanden toont nog eens de veelzijdigheid van Art Of Confusion aan. Zo zullen ze tijdens het EK voetbal instaan voor de volledige AV productie en omkadering van het Hyundai Fan Village op de gedempte zuiderdokken in Antwerpen. Hier kunnen 50.000 voetbalfans alle wedstrijden van de Rode Duivels volgen op een gigantisch LED scherm van wel 112m2, sowieso het grootste scherm van Antwerpen en waarschijnlijk zelfs van België. Voor en na de match zullen topdeejays zoals Laurent Wery, dj F.R.A.N.K. en Regi voor een duivelse ambiance zorgen.

Het team van Art Of Confusion staat altijd klaar om samen te bekijken hoe ze kunnen helpen bij de uitvoering van jouw evenement. Alle contact info kan je vinden op www.artofconfusion.be en op www.facebook.com/artofconfusion.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69089-11683-64108-event-suppliers-audiovisueel-verhuurbedrijf–art-of-confusion.html