Het laatste nieuws

Antwerp Diner vzw kondigt met trots de 22e editie van hun jaarlijkse benefietevenement aan. Dit evenement, dat plaatsvindt op 17 november 2024 in zaal AVENUE (Antwerp Expo), heeft als doel fondsen in te zamelen voor onderzoek en preventie van hiv en aids en ondersteuning te bieden aan initiatieven die hiv en aids bespreekbaar maken. De opbrengst van het evenement gaat integraal naar drie organisaties die zich inzetten ter bestrijding van hiv en aids: Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen; Sensoa en VZW Tomorrow4isibani.

Programma en hoogtepunten

De avond belooft een unieke combinatie van topgastronomie en muzikale optredens, verzorgd door enkele van Antwerpen’s beste chefs. Door het reserveren van een tafel, deelname aan een tombola en veiling, en sponsoring door bedrijven, wordt er geld ingezameld waarvan de winst naar de drie goede doelen gaat.

Thema 2024: Een veilige plek creëren

Het thema van dit jaar is het creëren van een ‘safe place’ voor mensen die leven met hiv. Hoewel hiv steeds beter behandelbaar is, durven veel mensen die leven met hiv hun diagnose nog steeds niet te delen met hun dierbaren of hun werkgever en collega’s  vanwege het stigma en de misverstanden die er nog steeds heersen. Antwerp Diner wil dit stigma aanpakken en bedrijven bewust maken van het belang van een veilige en ondersteunende omgeving voor hun werknemers.

Reserveer uw tafel

Tafelreserveringen zijn nu beschikbaar voor een avond vol culinaire hoogstandjes, entertainment en netwerkmogelijkheden. Voor reserveringen bezoek https://www.antwerp-diner.be/reservatie/.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Antwerp Diner vzw

Email: info@antwerp-diner.be