Het laatste nieuws

De manier van werken verandert drastisch; niet meer elke dag op kantoor maar vaker thuis of op gemakkelijk bereikbare locaties met voldoende parking zoals Crowne Plaza Antwerpen. Onze ANNA Living & Bar wordt dan ook zeer veel gebruikt voor korte zakelijke meetings en als flexibele werkplek.

Inmiddels is de renovatie van ANNA Living & Bar een feit. Aan de kern werd echter niet geraakt; het is een ontmoetingsplek waar ook met de nodige privacy gewerkt kan worden. Met de keuze van het nieuwe meubilair werd rekening gehouden dat dit geschikt is voor een ontspannen en informeel gesprek, maar ook voor een zakenlunch of -diner. De prettige hoge tafels als werkruimte bieden voldoende privacy en stopcontacten om een laptop of gsm te laden. Daarbij is er ook een krachtig wifi netwerk, gratis ter beschikking.

Bovendien is er veel aandacht besteed aan de look & feel. De stijl van ANNA Living & Bar wordt doorgetrokken naar de ontbijtruimte, wat zorgt voor een mooie samenhang. Zo zijn beide aangrenzende ruimtes met een verschillend doel, toch met elkaar verbonden.

Ook de verlichting speelt een belangrijke rol in het geheel. Bij de renovatie is er rekening mee gehouden om steeds overal voldoende licht te hebben, zonder dat dit als storend word ervaren. De keuze van de juiste verlichting draagt bij aan de huiskamersfeer die kenmerkend is voor ANNA Living & Bar.

“Een ontmoetingsplek waar ook met de nodige privacy gewerkt kan worden.”

Volgend op deze renovatie zullen vanaf einde 2016 ook nog 88 hotelkamers vernieuwd worden. Ook hier zal veel aandacht worden geschonken aan de look & feel, die nauw zal aansluiten bij de rest van het hotel.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/4-sterren-conferentiehotel-antwerpen-crowne-plaza-antwerpen/