Het laatste nieuws

Onlangs had Erik Wood, CEO van Eventonline een gesprek met Else Verschueren, medezaakvoerder van ‘Ambrosia Fijnkeuken’. “We zijn 2016 een beetje trager gestart, maar nu zitten we wel echt op dreef, zeker met de periode van de communiefeesten”, aldus Else Verschueren. “Er zijn ook een heleboel trouwfeesten erbij gekomen. En deze uitbreiding blijkt dit jaar wel echt een succes te zijn.” Ambrosia is dan ook actief op verschillende locaties. Oorspronkelijk gestart als een regionale traiteur uit Duffel, is Ambrosia uitgegroeid tot succesvolle cateraar buiten eigen regio. “Het ging heel snel richting Antwerpen waar we heel actief zijn, maar de laatste tijd krijgen we ook veel opdrachten uit Brussel en omgeving”, aldus de zaakvoerder.

Kurt Van de Broeck, medezaakvoerder en echtgenoot van Else werkt aan een speciaal concept. “We hebben onze eigen moestuin met verse kruiden en groenten die we zelf kweken. Dit levert ook veel mogelijkheden om creaties beter af te werken en te presenteren, wat uiteraard in het voordeel is van de klant”, aldus Else Verschueren. “Daarnaast zijn we gestart met imkeren, zodat we ook onze eigen verse honing kunnen aanbieden. Tevens een meerwaarde voor de tuin en uiteraard ook het bewijs dat wij als cateraar mee ‘groen’ denken. Met onze eigen kruiden en groenten kunnen we ook inspelen op de talrijke allergieën waar mensen vandaag de dag mee worden geplaagd. Want zo kan je ook meer creaties maken om vegetarische gerechten aan te bieden.”

Ambrosia werkt op maat. “Sterk onderdeel van onze service zijn de walking diners”, vindt Else, “want da’s een leuke formule, ook voor B2B. Bovendien werken we heel seizoensgebonden. Gerechten worden steeds aangepast, dat houdt het boeiend voor ons en voor de klant.”

Mooi meegenomen is het feit dat Jelle De Roy, de 22-jarige chef-kok van het bedrijf, het geschopt heeft tot de halve finale van de wereldfinale van S. Pellegrino Young Chef 2016, een topaward die de beste jonge chef ter wereld bekroont. Met deze plaats bevindt Jelle De Roy zich bij de beste tien jonge chefs van de Benelux.

Om in het oog te houden dus …

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69089-11683-47708-event-suppliers-uw-partner-voor-al-uw-evenementen–ambrosia-fijnkeuken.html