Het laatste nieuws

VISIT MONS
Een cocktaildiner met het hoofd in de sterren…

U wilt een locatie vinden die het verschil zal maken bij uw klanten?

Zoek dan niet verder!
Want in Bergen zult u ze vinden!

Ontdek ons prachtige belfort, het enige barokke belfort van België, dat UNESCOwerelderfgoed is sinds 1999, en profiteer van een magische, indrukwekkende plek op meer dan 80 meter boven de grond. Reserveer nu de “Salle du Tambour” van het belfort van Bergen voor een dag of avond om te genieten van een uniek uitzicht, met het hoofd in de sterren.

Meer info:
www.visitmons.nl/meetings

POINT CENTRE BIOPOLE
Ontdek het “Point Centre Biopole”, het aanzicht van het Henegouwen van de 21e eeuw!

In het hart van de “Aéropole de Gosselies”, vlakbij een belangrijk knooppunt van snelwegen, en van Charleroi Brussels South Airport, bieden wij u moderne vergaderzalen, 220 parkeerplaatsen en professionele medewerkers tot uw beschikking gedurende uw evenement.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons. U wordt vast blij verrast met uw ontdekking!

Infrastructuur:
Auditorium: 185 plaatsen.
Vergaderzalen: van 2 tot en met 85 plaatsen.
Receptiehal.
In de lente 2016: een terras in volle bloei.

Meer info:
www.pointcentre.biopole.be

ALLELUIAS EVENTS
ALLELUIAS EVENTS biedt een veelvoudig getalenteerd team dat alle verschillende uitdagingen en verantwoordelijkheden met betrekking tot de organisatie van een complexe vergadering of evenement kan ondersteunen.

De vaardigheden die ALLELUIAS EVENTS aanbiedt gaan van coördinatie en advies tot logistiek met technische ondersteuning op het terrein en ook planning en analyse na het evenement.

Daarnaast heeft het team van ALLELUIAS EVENTS ook een uitgebreide financiële en administratieve kennis om het evenement te ondersteunen en te zorgen voor een goede uitvoering.

“To Enjoy and To Serve”
definiëren onze evenementiële politiek die we voor u hebben ontwikkeld.

Sinds 1988, wijden we onze wereldervaring aan u. Onze ambitie? Een evenement organiseren dat, na een strategische reflexie, op niets lijkt dat uw bedrijf tot nu toe heeft kunnen meemaken… Hoe groot uw evenement ook is, we zullen uw genodigden naar een totaal onbekende dimensie meeslepen. Verrassende ideeën, voortdurend in beweging… Wat uw budget ook is, wij maken voor u een onvergetelijk en gepersonaliseerd evenement. Aarzel niet…

Meer info:
www.alleluias.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-117171-11734-48791-conventiebureaus-conventiebureau-wallonie-brussel–toerisme-wbt.html