Het laatste nieuws

CONVENTION BUREAU LUIK EN SPA

The unexpected MICE destination

Wist u dat het Convention Bureau Luik-Spa van de Toeristische Federatie Provincie Luik de ideale partner is voor uw MICE-projecten? Sinds kort kunnen wij ook de gedeeltelijke of totaalorganisatie van uw event overnemen (congres, vergadering, incentive…), van een eenvoudige dienstverlening tot de volledige opzet, een gratis service en ook een kostbare tijdbesparing!

Ontdek de talrijke infrastructuren voor schitterende events, waaronder het gloednieuwe Diamant Liege Conference & Business Centremet 7 modulaire zalen van de nieuwste generatie, een kwaliteitsrestaurant… of het nieuwe vrijetijdsconcept Fly-In, gevestigd in Liège Airport, de breedste vrije val-simulator ter wereld! U beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag!

Meer info: www.provincedeliege.be

RADISSON BLU PALACE HOTEL IN SPA

DE IDEALE PLEK OM BUSINESS EN WELLNESS TE COMBINEREN!
Gelegen op 90 min. van Brussel, 40 min. van Luik en op slechts 10 min. van het circuit van Spa-Francorchamps. Spa staat ook bekend als de “Parel van de Ardennen”. Het Radisson Blu Palace 4-sterrenhotel in het centrum van Spa, biedt u 120 luxueuze kamers, waarvan 9 suites.

MEETINGS & EVENTS
Het Radisson Blu Palace biedt 300 m² aan moduleerbare vergaderzalen (8 zalen), verdeeld over 2 verdiepingen, allen uitgerust met audiovisueel materiaal voor al uw evenementen vanaf 10 tot 150 personen voor een vergadering en/of 250 gasten voor een cocktail. Onze zeer stijlvolle Terra-zalen voorzien van daglicht, beschikken over twee terrassen, ideaal voor uw koffiepauzes, buffetten en recepties. Enkele ideeën: een diner op een unieke locatie op enkele kilometers van het hotel, een barbecueformule in een houten chalet te midden van de bossen gecombineerd met teambuilding en/of sportieve activiteiten.

Voor meer informatie en reservatie van uw volgende vergadering in het Radisson Blu Palace Hotel:

Meer info: www.radissonblu.com/nl/palacehotel-spa

SILVA HOTEL SPA-BALMORAL: VERGADERINGEN EN MEER

Silva Hotel Spa-Balmoral nestelt zich gezellig in de prachtige groene wouden, een uitzonderlijke ligging met een uniek zicht op het Warfaaz-meer.

We kunnen uw vergadering die belangrijke meerwaarde geven door het zakelijk en toch ontspannend tegelijkertijd te maken. Gebruik een van onze 16 flexibele vergaderzalen, waarvan er 7 directe toegang hebben tot de tuin.

Ons Hotel
126 kamers
16 zalen (10-300 deelnemers)
Wellness & Beauty Spa Centre
Gastronomisch restaurant
Typisch oosterijkse bar “La Grange”
Een uniek zicht op het Warfaaz-meer en vallei

Meer info: www.silvahotelspabalmoral.be/nl

CROWNE PLAZA LUIK

In het hartje van Luik, de economische en toeristische hoofdstad van Wallonië, ligt het Crowne Plaza Luik, de versmelting van twee gebouwen die werden geklasseerd als Uitzonderlijk Erfgoed van Wallonië.
Het is één van de best gereputeerde hotels in België, dankzij het geraffineerde decor, de vele vergader- en receptieruimtes, het wellness centre, de bars en terrassen, de verfijnde bistro en het gastronomische restaurant (met de befaamde chef, Samuel Blanc)… de kwaliteit van de service en het uitzonderlijke comfort.

Het Crowne Plaza Luik is bijzonder geschikt voor een zakelijk cliënteel, en draagt exclusiviteit hoog in het vaandel, maar steeds met de warme gastvrijheid die zo typerend is voor Luik, de vurige stede.

Infrastructuur:
Kamers: 125
Vergaderruimtes: 12
Geschikt voor vergaderingen tot 300 personen
Restaurant voor 190 personen
Recepties tot 450 personen
Parking beschikbaar

Meer info: www.crowneplazaliege.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-117171-11734-48791-conventiebureaus-conventiebureau-wallonie-brussel–toerisme-wbt.html