Het laatste nieuws

De ‘look en feel’ van een evenement is zo bepalend voor de sfeer en dus succes van dat evenement dat de keuze van het juiste meubilair dan ook zeer belangrijk is. Dankzij de ‘back to nature’ trend blijft de populariteit van hout toenemen en daarom heeft Fabula Productions, naast de reeds bestaande Salomo en Smokey collecties, nu de nieuwe Woodland collectie gelanceerd. Hierdoor kunnen er voor elk type evenement en voor elke gewenste sfeer de juiste meubels gekozen worden. Houten meubels hebben ook nog eens het extra voordeel dat ze zowel voor binnen als buiten gebruik geschikt zijn en dus makkelijk in elk seizoen in te passen zijn.

Maar hoe kies je nu de juiste collectie? Enkele tips:
Onze gloednieuwe Woodland meubels hebben door het gebruik van de lichtere kleur de zachtste uitstraling van de 3 collecties en daardoor komen ze volledig tot hun recht bij de romantischere thema’s zoals bruiloften. De zomerse look van deze meubels is ook ideaal voor tuinfeesten en outdoor events.
De stalen frames en de zwaardere ‘gebrande’ tafelbladen van de Smokey collectie zorgen dan weer voor een industriëlere uitstraling die perfect past in een ‘urban city’ setting. Maar ook in een rustiek of vintage decor voelt de Smokey collectie zich volledig thuis.
Onze Salomo collectie brengt met zijn subtiele lijnen en elegant kleurenspel de nodige rust in een strak decor. Probeer zeker ook eens de ‘wireframe’ tafels te combineren met kubistische statafels om nog meer afwisseling te bekomen.
Natuurlijk houdt niets je tegen om onze collecties door elkaar te gebruiken en de verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen zorgen automatisch voor een hedonistische en eclectische sfeer met een hedendaags kantje.

Meer info over deze en andere collecties vind je op www.fabulaproductions.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Lounge meubilair voor events – Fabula Productions