Het laatste nieuws

Voor het derde jaar op rij mocht 7theaven in opdracht van de gemeente Overijse en Bevas Events het openlucht slotspektakel van de Druivenfeesten verzorgen.

Samen met Art Of Confusion, die instonden voor de audiovisuele ondersteuning, en onder regie van Tom Winkelmans werd voor het thema ‘A sky full of colours’ gekozen. Hierdoor kon 7theaven alle registers opentrekken en alle specialiteiten van de firma aan bod laten komen.

De oever van de Ysevijver werd door middel van 12 gigantische Art Trees en een Event Sphere van 4 meter omgetoverd tot een futuristisch sprookjesbos dat door de knappe lichtshow volledig tot leven kwam. Dankzij de 7 kleurenlasers, de zorgvuldig uitgekozen muziek en de spectaculaire vuureffecten kregen de toeschouwers een dynamische show voorgeschoteld die perfect onderbroken werd met een ontroerende dansact onder het gloednieuwe watergordijn van 7theaven. Hierna werd het spektakel afgesloten met een wervelende apotheose van meer dan 400 pyro effecten en vuurwerkshots die de lucht boven Overijse in alle kleuren deed veranderden.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/unieke-decoratie-effecten-7theaven/