Het laatste nieuws

Op dinsdag 9 mei a.s. gaat de 7de editie door van de Event Academy, een organisatie van de opleiding Officemanagement van de Arteveldehogeschool in Gent. Thema van deze editie is ‘The Future of Event Technology’. De Event Academy richt zich tot event professionals, office managers en studenten Event- en Projectmanagement.
De vorige editie in 2016 verwelkomde 250 bezoekers waarvan 180 event professionals.
De Event Academy is een moderne versie van een vakbeurs waar je een mix vindt van inspiratiesessies, demo’s en korte pitches over de nieuwste event technologie. Daarnaast is het natuurlijk ook een netwerkplatform waar deelnemers in contact kunnen komen met zowel technologieleveranciers, andere event professionals en de studenten Event- en Projectmanagement van de hogeschool.
Op de Event Academy kom je alles te weten over doorgedreven personalisatie, gamification, drones, room scale virtual, eventbots, hologrammen, 3D mapping, enz.
Partners zijn onder andere Eventpulse, Ambassify, Hels, In any events, Alter Expo, Play, RocMe/eTouches, StoryMe, Wijs, In the Pocket, Screentech, Silver Tie, Levi/Faek.

Een greep uit het aanbod:

  • Keynote speaker van dienst is Alexander De Croo, Vicepremier en minister van ontwikkelingssamenwerking, Digitale zaken, Telecom en Post. Hij komt spreken over hoe België een status als ‘digital frontrunner’ kan realiseren.
  • Bart De Waele, CEO van het digital agency Wijs vertelt meer over de nieuwste digitale trends van 2017 in zijn lezing “Beyond the bots”.
  • Beleef Room Scale Virtual Reality aan den lijve op een 15 minuten durende sessie.
  • Karel Verhaeghe en Arthur Le Boudec, videomarketeers bij StoryMe willen u inspireren met de laatste nieuwigheden op het gebied van Event Video Marketing en dit op een innoverende en ludieke manier.

Praktisch
Wanneer? Dinsdag 9 mei 2017
Tijdstip? 18u30 tot 23u
Waar? Campus Kantienberg, Voetweg 66, 9000 Gent
Inkom? 10 €
Inschrijven via: https://www.etouches.com/eventacademy2017
Ontdek het volledig programma via deze link: http://sites.arteveldehogeschool.be/eventacademy/