Het laatste nieuws

Begin mei werd één van de vele filmpjes van de Dinner-in-the-Sky opgepikt door The Lad Bible met een verbluffend resultaat. The Lad Bible is een facebookpagina die tal van leuke video’s en foto’s verspreid onder zijn ongelofelijk aantal van 13 miljoen volgers. Dit zorgde in één keer voor een enorme boost van het Dinner-in-the-Sky filmpje waarbij tot op de dag van vandaag al meer dan 64 MILJOEN mensen de video hebben bekeken. Daarnaast werd het filmpje al 838.000 keer gedeeld en 348.000 keer geliked op Facebook. 

Heb je deze internethit ondanks de geweldige cijfers toch gemist, dan kan je hem bekijken via onderstaande link.

Dinner-in-the-Sky Brussels Sold Out

Dit jaar vieren we, zoals jullie wel weten, het 10-jarig bestaan van Dinner-in-the-Sky. Dit jubileum vieren we vlak voor het Atomium in Brussel, met 10 Dinner-in-the-Sky’s, 10 topchefs en 10 kranen dewelke de Brusselse hemel zullen kleuren. De opbouw van tevens het grootste openluchtrestaurant ter wereld is ondertussen al volop aan de gang met behulp van een groot eigen logistiek apparaat en tal van leveranciers. Morgenavond 31 mei gaat deze 6-dagen durende unieke gebeurtenis van start. Het gehele event is helaas al volledig uitverkocht, maar we houden jullie zeker niet tegen een kijkje te komen nemen naar dit unieke spektakel, dat van 31 mei tot en met 5 juni plaatsvindt voor het Atomium te Brussel.

14 Michelinsterren verenigd

Je organiseert natuurlijk geen Dinner-in-the-Sky event zonder dat dit gepaard gaat met een fantastisch culinair verhaal. Hiervoor wordt er beroep gedaan op maar liefst 10 Belgische sterrenchefs die mee hun schouders onder dit project zetten. Zonder deze selectie van Belgische topchefs is dit event uiteraard ondenkbaar. Maar tegelijk kunnen we ook fier zijn om 14 Michelinsterren op één event te verenigen. Dat wordt zeker weten culinair genieten!

http://www.dinnerinthesky.be/