Het laatste nieuws

3Square heeft zijn portfolio verder uitgebreid met een interessante locatie in Brugge. Naast venues in Gent (Oost-Vlaanderen) en Limelette (Waals-Brabant) voegt deze aanbieder van goed uitgeruste vergaderaccommodaties met kwaliteitsvolle catering en incentive activiteiten ook West-Vlaanderen toe tot de keuzemogelijkheden voor zijn cliënteel.

“In onze portfolio willen we in één telefoontje verschillende keuzes aan de klant kunnen aanbieden”, zegt Frederik Vanderhaegen, Eindverantwoordelijke van de drie sites die de groep beheert. “Gent is bijvoorbeeld business-business, maar we kregen steeds vaker de vraag of we geen venue met activiteit in West-Vlaanderen hadden. Zo zijn we tot een samenwerking gekomen met de Martin’s Brewery in Brugge. Immers, onze venue in Brugge vindt zijn onderkomen in een kleine stadsbrouwerij gevestigd in een heel mooi historisch pand aan de Brugse Reien. Meer centrum Brugge kan je niet geraken.”

In Brugge hebben de gebruikers van deze venue de mogelijkheid om vòòr of na hun vergadering, of zelfs tijdens een pauze, de brouwerij te bezoeken. Er wordt daar bruin bier gebrouwen, eigenlijk een mengeling van twee verschillende bieren, geuze uit Beersel gemengd met het plaatselijke bruine bier. “De bezoekers kunnen op een heel interactieve manier zien hoe dat gebeurt. Ze komen in contact met de brouwer, die fier is op zijn product, waaraan ze ook vragen kunnen stellen in verschillende talen want Brugge is immers een belangrijke toeristische trekpleister. De deelnemers kunnen ook proeven en zelf brouwen om eigenhandig de ‘blending’ uit te voeren. Het is niet zo maar een degustatie, maar een echte ‘doe’-activiteit”, legt Frederik Vanderhaegen verder uit.

Nog een grote troef van deze venue is zonder meer de ligging. “We zijn het enige terras waar je lekker kan eten aan de iconische Brugse Reien. Vlak aan het water dus, toch één van de top tien bezienswaardigheden in Europa. Het Venetië van het Noorden. Zo’n 5 miljoen mensen varen hier jaarlijks op de bootjes voorbij ons terras met een inscheepplaats vlakbij onze locatie. We hebben bovendien goede contacten met de eigenaars van de bootjes, de koetsen, de paardentram en dan is er uiteraard nog Brugge zelf. De stad is jammer genoeg de laatste vijf jaar een beetje verdwenen uit de agenda van meetingplanners en met het product waarover we nu beschikken willen we Brugge terug op de kaart zetten en in ere herstellen als seminarielocatie . Bovendien zijn er ook genoeg hotels waarnaar we kunnen verwijzen”, aldus Frederik Vanderhaegen.

Kortom, met Brugge erbij heeft 3Square nu drie volwaardige, maar evenwel uiteenlopende locaties met een topaccommodatie voor vergaderingen waar tevens lekker en gezond kan worden gegeten en altijd iets meer te beleven valt. De boog kan immers niet altijd strak gespannen staan, ook niet tijdens een vergadering of seminarie …

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/unieke-vergaderzalen-gent-3square-village/