Het laatste nieuws

VITO vierde dit jaar zijn 25-jarig bestaan met een academische zitting en een indrukwekkend personeelsfeest en nam hiervoor To The Point Events twee keer onder de arm. 

Op woensdag verwelkomde VITO 500 VIP-gasten in Hilton Antwerp Old Town. Zij volgden een academische zitting om 25 jaar technologische innovatie en onderzoek naar duurzame ontwikkeling te vieren. Nadien sloten ze de dag af met een diner, verzorgd door topchef Vicky Geunes (‘T Zilte **). Het diner werd opgeluisterd door een orkest onder leiding van Dirk Brossé, die voor de gelegenheid enkel onder de vorm van een hologram aanwezig was. To The Point Events verzorgde de online registratie en ontving de gasten op gepaste wijze met een hartelijk onthaal.

Op zaterdag vond het personeelsfeest voor 1000 personen in Alta Ripa II plaats. De belangrijke mijlpaal van het 25-jarig bestaan werd hier met de partners gevierd. VITO bedankte met dit event haar werknemers voor de voortdurende inzet en betrokkenheid bij het bedrijf. VITO’s verjaardag werd in stijl gevierd, onder leiding van To The Point Events, met live captatie, een gin-bar en een casino. Een tafelgoochelaar en vuuract zorgden voor een verrassende toets en een liveband en dj voor een overvolle dansvloer.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke bedrijfsevenementen – To The Point Events