Het laatste nieuws

Wist u dat Crowne Plaza Brugge op 4 juni jarig is? Reeds 25 jaar lang verwennen wij onze gasten met de nodige service en comfort zoals u die van ons verwacht!

Laat u verleiden door de troeven van deze meetcentive locatie in hartje Brugge. 12 vergaderzalen met eigentijdse faciliteiten en gratis WIFI staan voor u klaar voor uw seminarie, incentive of kick off meeting tot 400 personen. Ook voor discrete boardmeetings voor een beperkt gezelschap kan u bij ons terecht. Of heeft u liever een exclusievere locatie? Onze Sint-Donaaskerk is ideaal voor een galadiner of personeelsfeest tot 150 personen in een historisch kader.
Alle 96 kamers zijn vernieuwd volgens het nieuwe Crowne Plaza ‘next generation’ concept. Verder is er nog het restaurant PlazaCafé met private PlazaSalon met zicht op de Burg, binnenzwembad, fitness, sauna én ondergrondse parking.
Tot binnenkort in Brugge!

Geniet van ons Verjaardags-vergaderpakket aan € 55,00 per persoon en wij trakteren u op een glaasje Cava of verjaardagstaart na uw vergadering
(voor alle vergaderingen die plaats vinden in 2016)

We heffen graag het glas met u!

Meer info?
Crowne Plaza Brugge – Burg 10 – B – 8000 Brugge
www.crowneplaza.com/bruggebel
Kathleen Snauwaert – Director of Sales
Tel 0032 (0)50 44 68 44 – dos@cpbrugge.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47615-meeting-rooms-congreshotel-in-het-centrum-van-brugge–crowne-plaza-brugge.html