Het laatste nieuws

18de editie Benelux Event Awards in Kinepolis Antwerpen verplaatst naar 12 april

Oorspronkelijk stond de 18de editie van de BEA’s gepland op 24 maart. Echter, omwille van de aangekondigde periode van nationale rouw na de verschrikkelijke terroristische aanslagen in Brussel en Zaventem die enkele dagen voordien werden aangekondigd, werd beslist om de Awards uit te stellen naar 12 april. Het evenementenagentschap BEVAS, dat deze dag in goede banen leidt, is erin geslaagd om heel snel samen te komen met alle partners, en het evenement opnieuw in te plannen in een identieke ‘setting’ bij Kinepolis Antwerpen. Met de BEA’s, oftewel de Benelux Event Awards, worden de beste evenementen van het voorbije jaar bekroond. Na een traject van meer dan een half jaar wordt dan bekendgemaakt welke evenementenagentschappen een Bronzen, een Zilveren of een Gouden BEA in hun prijzenkast mogen zetten.

Bovendien worden tijdens deze galaviering de winnaars van de ‘BEA Catering Awards’ bekendgemaakt én deelt Assurevents tevens de ‘BEA Security Award’ uit.

De dagindeling ziet eruit als volgt:
11u30 – Ontvangst BEA Catering Awards jury. Deze jury, die bestaat uit een zestigtal eventprofessionals (corporate eventmanagers en verantwoordelijken van eventbureaus), zal gerechten proeven en beoordelen van een vijftiental chef-koks die gespecialiseerd zijn in haute cuisine voor evenementen.
12u00-15u00 – BEA Catering competitie
17u00-20u00 – BEA receptie, deel 1: de Food & Beverage Discovery Tour
20u00-21u15 – Uitreiking BEA Awards en BEA Catering Awards
21u15-01u00 – BEA Awards networking party

By the way, Eventonline is uiteraard mediapartner van deze hoogmis. Wat had je gedacht …

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47328-meeting-rooms-eventlocatie-in-een-unieke-sfeer–kinepolis-antwerpen.html