Het laatste nieuws

Verwen uw gasten dit najaar op een evenement in een unieke omgeving. Van 16 december tot 8 januari organiseert Autoworld een expositie ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van BMW. De expositie beloofd een echte publiekstrekker te worden.

Het volledige oeuvre – van de eerste modellen zoals de 328 en de 507 tot het huidig gamma – zal tentoongesteld worden.  Enkele exclusieve exemplaren, zoals de Art Car van de hand van Ken Done, zullen overgebracht worden vanuit het BMW-museum in München. Kortom zullen een 50-tal wagens en 20-tal motoren de reeds indrukwekkende vaste collectie vervoegen.

Ook tijdens de expositie is het mogelijk om in Autoworld evenementen te organiseren. De ideale gelegenheid om uw personeel of klanten eens iets anders aan te bieden dan de standaard nieuwjaarsreceptie. Zowel grote- als kleine groepen kunnen terecht in Autoworld voor personeelsfeesten, congressen en vergaderingen.

In de kerst- en nieuwjaarperiode zijn er nog een aantal data beschikbaar dus informeer u snel bij ons event-team om de beschikbaarheid te controleren.

Tot binnenkort!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke vergaderzalen te Brussel – Autoworld