Het laatste nieuws

Stad Antwerpen rekende voor het tweede jaar op rij op de expertise van To The Point Events om er een onvergetelijk jubileum van te maken.

Het Bollekesfeest vond dit jaar plaats in de hele Antwerpse binnenstad (Groenplaats, Grote Markt, Steenplein, Sint-Andriesplaats en Vrijdagmarkt). De weergoden waren ons uitermate goed gezind, wat te merken was aan de massale opkomst. Meer dan 200.000 bezoekers hebben genoten van alles wat het Bollekesfeest te bieden had. Donderdagavond om 17u werd de aftrap gegeven op het hoofdpodium met op en top Antwerps talent én een voor de gelegenheid versierde Brabo. Op vrijdag vond het  zomeraperitief plaats, waar speciaal voor deze feesteditie gratis gegraveerde Bollekesglazen werden uitgedeeld. Zaterdag was er de high tea -heerlijke manden gevuld met streekproducten die mensen konden nuttigen op de 68m lange picknicktafel- en de handjesworp, waar de Antwerpse handjes duchtig in het rond werden gestrooid. Deze derde dag werd afgesloten met een spetterend vuurwerk boven de Schelde. De vierde en laatste dag ging van start met het uitdelen van 1500 (!) gratis ontbijten. Op de middag stond er een reuze-Piñata op de Grote Markt klaar. Elke dag waren er tal van optredens, met oa. Katastroof, Goe vur in den otto, Radio Guga en Sylver. Op het Steenplein was er voor de eerste keer een Antwerpse streekbistro en vond je er de vis-en schaaldierenmarkt. Op de Suikerrui en de Groenplaats konden de bezoekers genieten van een heerlijke streekproductenmarkt.

Deze tiende editie was een knaller van formaat, dankzij de massale opkomst, het goede weer én de liters (23.000!) Bollekes die er zijn getapt. Santé!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/unieke-bedrijfsevenementen-to-the-point-events/