Het laatste nieuws

‘1 jaar AuditoRium4’

We blikken terug met een bloemlezing van de sleutelmomenten in de realisatie van AuditoRium4 en de boeiendste events die we mochten hosten.

Januari 2016
220564S_1RBOL
Nog maanden voor de officiële oplevering van het auditorium komt Daikin bij ons op bezoek. Het werfbezoek wordt gecombineerd met een presentatie in het nog ver van gefinaliseerde AuditoRium4. Aansluitend geniet men van tasje koffie in de FoyeR4. En dat zonder stromend water of elektriciteit!

Juni 2016
212716S_1RBOL
Na de plaatsing van onze grote ronde bar in onze FoyeR4, de installatie van de professionele licht- en geluidsinstallatie, podiumelementen en projectie van 8×10 meter kunnen we AuditoRium4, de nieuwe eventlocatie van RODEBOL Events, als geopend verklaren.

Augustus 2016
219919S_1RBOL 219506S_1RBOL
RODEBOL Events kiest ervoor om zich meer te gaan concentreren op het culinaire gebeuren. Samen met huischef Michaël herwerken we ons volledige catering-aanbod. Een dynamisch proces dat tot op vandaag geüpdatet wordt.

Januari 2017
217119S_1RBOL
De modeshow van Schiesser is het eerste grote event waarvoor AuditoRium4 een volledige transformatie ondergaat. Tijdens dit event van het bekende homeware- en ondergoedmerk staat beleving centraal. Trouwe klanten worden beloond en kunnen tegelijk kennismaken met de nieuwe collectie.

April 2017
219556S_1RBOL
Een hele week lang nodigt ING klanten, prospecten en geïnteresseerde ondernemers uit tijdens verschillende inspirerende sessies over het hele land. Met een VR-experience en het sustainability thema, dat ook doorgetrokken werd in de event-catering, toont ING hun visie op de toekomst. AuditoRium4 mocht op maandag 24 april de aftrap geven: een unieke opstelling met podium in het midden zorgde voor een laagdrempelige sfeer. Kortom, de ideale facilitator voor een dag vol kennisdeling.

Wil u ook een unieke ontmoeting met uw klanten, medewerkers of relaties? AuditoRium4 biedt u een polyvalente infrastructuur op een toplocatie. Ons team helpt u met de organisatie en communicatie van uw event zodat u zich kan focussen op uw relaties. 

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Verhuur auditorium in Gent – AuditoRium4