Het laatste nieuws

Met de komst van de zomer gaan de ZOOvertellingen in ZOO Antwerpen weer van start! Na het overweldigende succes van vorig jaar, zet ZOO Antwerpen ook dit jaar alles op alles om hun bezoekers onvergetelijke momenten te laten beleven. Gedurende de hele zomervakantie zullen vier kleurrijke personages de bezoekers verrassen met fascinerende verhalen over de dierentuin.

Op diverse locaties in het park vertellen Pika (de okapi-freak), Harry (de duiker), Kaat (de cijferfanaat), en Jo van de ZOO boeiende verhalen over de dieren, natuurconservatie, en het wetenschappelijke werk dat ZOO Antwerpen verricht. Deze vertellingen bieden een unieke blik achter de schermen van de dierentuin, waardoor bezoekers niet alleen vermaakt, maar ook geïnformeerd en geïnspireerd worden.

Een extra beleving voor uw bedrijfsevent
De ZOOvertellingen zijn de perfecte aanvulling op een bedrijfsuitje of zakelijk evenement. Uw medewerkers en relaties zullen genieten van de informatieve en vermakelijke vertellingen, die een nieuw perspectief bieden op het werk van de dierentuin. De verhalen zijn inbegrepen bij een bezoek aan de ZOO en vormen een waardevolle toevoeging aan de beleving van uw team.

Beleef het zelf

Zij nodigen u van harte uit om deze zomer plaats te nemen op een van de vele bankjes in het park en te genieten van deze bijzondere verhalen. Laat uw zakelijke bijeenkomst een extra dimensie krijgen met de ZOOvertellingen, en ontdek de magie en het werk achter de schermen van ZOO Antwerpen.

Bekijk de eerste sfeerbeelden en laat u inspireren op www.zooantwerpen.be/pers. Zij kijken ernaar uit om u en uw team te verwelkomen voor een zomer vol boeiende verhalen en onvergetelijke momenten in ZOO Antwerpen.

De ZOOvertellingen zijn een unieke kans voor bedrijven om hun team te verrijken met kennis en entertainment in een prachtige omgeving. Plan uw bezoek en ervaar hoe de verhalen van Pika, Harry, Kaat, en Jo van de ZOO uw zakelijke evenement naar een hoger niveau tillen. Kom en geniet van een zomer vol ontdekkingen in ZOO Antwerpen!
De ZOOvertellingen lopen nog t/m zo. 01/09/24

Bedrijfsevents in een groen, avontuurlijk kader – ZOO Planckendael