Het laatste nieuws

De voorbije maanden heeft The Market in Antwerpen dankbaar gebruikt gemaakt van de uitzonderlijk periode om alles op punt te stellen voor de heropening. De verwachtingen zijn hooggespannen en The Market ambieert de ultieme high-end eventlocatie te worden in de Antwerpse binnenstad.

The Market is gelegen op de historische site van de oude vismijn van Antwerpen. Met een aantal baanbrekende renovaties werd het gebouw in zijn volle glorie hersteld tot een unieke en inspirerende eventlocatie. Ideaal voor businessevents, vergaderingen of seminaries.

The Market beschikt over verschillende ruimtes die alle mogelijkheden bieden voor uiteenlopende activiteiten en events.

  • The Dome is een flexibele ruimte met veel glaspartijen om gasten stijlvol te ontvangen. De ruimte is uitgerust met een lounge en bar. De capaciteit ervan is geschikt voor walking dinners, productlanceringen, netwerkrecepties en dergelijke.
  • The Square is een configureerbare ruimte voor verschillende type events: van team offsites tot verjaardagsparty’s of boeiende seminars.
  • The Arena biedt een auditorium met een capaciteit tot 60 personen voor presentaties en seminaries.

The Market ambieert niets minder dan de nummer 1 te worden van de high-end eventlocaties in Antwerpen. Het ervaren team legt de lat hoog, zowel qua hospitality als qua culinaire beleving en storytelling. Er wordt samengewerkt met partners in mode, design, gastronomie, … om klanten een ultieme en unieke eventbeleving te bezorgen.

Eventlocatie in Antwerpen – The Market