Het laatste nieuws

Met de overname van Welkin & Meraki voor de Europese markt, en The Great Room voor de Aziatische markt, bevestigt Industrious zijn ambitie om één van de grootste netwerken wereldwijd van flexwerkplekken te worden.

Industrious, de hoogst gewaardeerde flexplekaanbieder in de sector, kondigt vandaag de overname aan van Welkin & Meraki en The Great Room,  twee bekende sectorgenoten in respectievelijk Europa en Azië. Industrious voegt zo meteen meer dan 32.500 m² toe aan zijn werkplekportefeuille in 6 nieuwe steden: Brussel, Parijs, Eindhoven, Hong Kong, Bangkok en Singapore. De overname van Welkin & Meraki en The Great Room versterkt Industrious’ streven om de voorkeurspartner voor flexibele werkplekken voor bedrijven wereldwijd te worden. Het management en de medewerkers van Welkin & Meraki en The Great Room treden toe tot Industrious met het doel om het netwerk internationaal uit te breiden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en de service. Welkin & Meraki en The Great Room zullen beide onder hun eigen merknaam blijven opereren.

“Vanaf zijn start creëert Industrious ruimtes waarbij gastvrijheid, kwaliteit en dienstverlening centraal staan. Dit stelde ons in staat om een nieuwe standaard te zetten in de look and feel van de werkplek”, zegt Jamie Hodari, CEO en medeoprichter van Industrious. “We zijn verheugd om Welkin & Meraki en The Great Room te verwelkomen binnen ons ecosysteem. Zeker gezien onze gedeelde intentie om hoogwaardige flexibele werkplekken aan te bieden. We kijken ernaar uit om ons aanbod op wereldwijde schaal uit te breiden om zo de work-from-anywhere modellen beter te ondersteunen. Dit terwijl we ons blijven inzetten voor de hoogste klantentevredenheid in de sector.”

“Door ons aan te sluiten bij Industrious, versterken we ons vermogen om ons premium concept van flexwerkplekken uit te rollen naar de belangrijkste steden in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific”, aldus Alain Brossé, oprichter van Welkin & Meraki. “Overal in de wereld sturen werknemers de werkplek naar een hybride toekomst met een focus op flexibiliteit, kwaliteit en verbeterde faciliteiten.  Industrious, The Great Room en Welkin & Meraki worden samen één van de grootste aanbieders van flexibele werkplekken ter wereld, ontworpen om tegemoet te komen aan de nieuwe noden van bedrijven en werknemers wereldwijd.”

“We zijn blij om ons aan te sluiten bij Industrious en kijken ernaar uit om onze aanwezigheid in Azië-Pacific uit te breiden en om de opkomende werkmodellen zo goed mogelijk te ondersteunen,” zegt Jaelle Ang, CEO en medeoprichter van The Great Room. “We staan op een kantelpunt van een fundamentele paradigmaverschuiving in hoe en waar mensen werken. Een belangrijk element hierin is de evolutie van hoe bedrijven denken over de werkplek. The Great Room ontstond met het idee om de manier waarop mensen werken, elkaar ontmoeten en socializen te veranderen. We zijn ervan overtuigd dat we met Industrious het best geplaatst zijn om onze visie te realiseren in Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika.”

Over Industrious

Industrious, in 2020 uitgeroepen tot één van de 500 snelst groeiende bedrijven in de VS door Inc. Magazine, telt meer dan 150 flexibele werkpleklocaties in ruim 50 steden in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Daarmee is het één van de grootste aanbieders van flexibele werkplekken in de VS. De kantoren en privé suites van Industrious, de hoogst gewaardeerde werkplekken in de sector, bieden ondernemingen de mogelijkheid om hun teams, die zich op verschillende locaties bevinden, te managen. “We maken het onze gebruikers gemakkelijk om een kantoor te vinden dat bij hen past, zelfs al komen ze er maar één of twee keer per week.” Zo blijft Industrious vooroplopen in de toekomst van het kantoor door in te spelen op de groeiende vraag naar hoogstaande flexibele werkplekken die het beste de hybride werkmodellen kunnen ondersteunen.

Vorig jaar zag Industrious zijn groei versnellen: in 2021 sloot het 32 deals, waarbij meer dan 102.000 m² werd toegevoegd aan zijn netwerk. Industrious heeft plannen om zijn internationale aanwezigheid tegen het einde van het jaar te verdubbelen door overnames en organische groei. De onderneming zal zich ook in eigen land verder blijven ontwikkelen. Voor meer informatie : www.industriousoffice.com

Over Welkin & Meraki

Welkin & Meraki werd in 2018 opgericht in Brussel door de Belg Alain Brossé, en telt vandaag 5 locaties in Brussel, Parijs en Eindhoven waar alles samen zo’n 30 werknemers aan de slag zijn. De locaties worden gebruikt als hoofdkantoor, uitvalsbasissen van moederbedrijven of als satellietkantoren. Privé- of gedeelde kantoren, corporate coworking, virtuele kantoren, of vergader- en opleidingsruimtes, elke oplossing werd ontworpen met een onderscheidende en continue focus op kwaliteit en welzijn. De premium flexibiliteit beantwoordt aan de noden van bedrijven van elk formaat, in het bijzonder van de meest veeleisende bedrijven met een hoge internationale standaard op het vlak van veiligheid en comfort. Voor meer informatie: www.welkinandmeraki.com

Over The Great Room

The Great Room werd opgericht in 2016 door Jaelle Ang en Su-Anne Mi en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore. De onderneming telt 7 flexibele werkpleklocaties en 50 werknemers in Singapore, Bangkok en Hong Kong. Net als bij Industrious, staan gastvrijheid, een doordacht ontwerp en een ongeëvenaarde dienstverlening centraal bij The Great Room. Hierdoor kon het zich positioneren als de flexibele werkplek bij uitstek voor zakelijke klanten, KMO’s en professionals in de APAC-regio.
The Great Room biedt flexibele kantooroplossingen, of het nu over een snelgroeiend bedrijf gaat dat een hele verdieping nodig heeft, of een dynamische ondernemer die op zoek is naar een hot-desking omgeving. De leden hebben de mogelijkheid om dedicated kantoren, virtuele kantoren of een hot-desk te gebruiken, maar ook dagpassen zijn mogelijk, telkens met een breed gamma aan ondersteunende diensten. Er worden regelmatig platformen om te netwerken of om kennis te delen georganiseerd voor de leden. Voor meer informatie: https://thegreatroom.co/

Unieke vergaderzalen in Brussel – Welkin & Meraki