Het laatste nieuws

Ontsnappen naar de Natuur: Bedrijven vinden inspiratie en verbinding in het Prullenbos

In het hart van de natuur, waar rust en inspiratie hand in hand gaan, ligt het Prullenbos. Deze verborgen parel is niet alleen een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers, maar ook een favoriete bestemming voor bedrijven die op zoek zijn naar unieke teambuilding- en vergaderervaringen.
Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van het verlaten van de traditionele vergaderruimte en het omarmen van de rustgevende omgeving van het Prullenbos.
Van grote bedrijven tot lokale startups, de diverse bedrijven die hun weg naar dit betoverende bos hebben gevonden, delen een gemeenschappelijk doel: het versterken van teamdynamiek en het bevorderen van creativiteit. In dit artikel belichten we enkele van de ondernemingen die al kozen voor de inspirerende setting van het Prullenbos voor hun teambuilding- en vergadersessies.

Woestijnvis

Woestijnvis is een Vlaams productiehuis, bekend om zijn innovatieve en populaire televisieprogramma’s. Opgericht in 1997, heeft het bedrijf iconische shows zoals “De Mol,” “Man bijt Hond,” en “Het Geslacht De Pauw” gecreëerd.
Woestijnvis staat bekend om zijn creatieve en kwalitatieve content die vaak hoge kijkcijfers en lovende kritieken ontvangt. Door zijn unieke benadering en onderscheidende producties heeft Woestijnvis een belangrijke stempel gedrukt op de Vlaamse televisiewereld.

Delaware

Delaware is een toonaangevend internationaal advies- en technologiebedrijf dat organisaties helpt bij hun digitale transformatie.
Met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid, biedt Delaware op maat gemaakte oplossingen op het gebied van IT en business consulting. Hun expertise strekt zich uit over verschillende sectoren, waaronder productie, retail, en financiële diensten. Door strategische partnerships met toonaangevende technologiebedrijven zoals SAP en Microsoft, ondersteunt Delaware klanten wereldwijd bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het realiseren van hun groeidoelstellingen.

Smartphoto

Smartphoto is een toonaangevend online platform dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten.
Klanten kunnen hun eigen foto’s gebruiken om unieke items te creëren, zoals fotoboeken, kalenders, canvas prints en cadeauartikelen. Met gebruiksvriendelijke ontwerptools en een breed scala aan producten, biedt Smartphoto een gemakkelijke manier om herinneringen tastbaar te maken. Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice.

Liantis

Liantis is een Belgische organisatie die bedrijven ondersteunt op het gebied van personeelsbeheer, welzijn, en preventie. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder HR-advies, verzekeringen, en preventie- en gezondheidszorg op de werkvloer. Liantis werkt samen met ondernemingen om een gezonde, veilige en productieve werkomgeving te creëren. Hun expertise helpt bedrijven om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en om het welzijn van hun medewerkers te bevorderen.

McDonalds

McDonald’s is ’s werelds grootste fastfoodketen, bekend om zijn hamburgers, frietjes en iconische gele M-logo. Opgericht in 1940 in de Verenigde Staten, heeft het bedrijf wereldwijd duizenden vestigingen die dagelijks miljoenen klanten bedienen.

Het is duidelijk dat Prullenbos een aantrekkelijke locatie is geworden voor teambuilding en vergaderingen, dat is te zien aan de diverse bedrijven die al van deze unieke plek gebruik hebben gemaakt. De natuurlijke setting en de uitgebreide faciliteiten van Prullenbos bieden een ideale mix van ontspanning en professionele focus, waardoor teams zowel hun samenwerkingsvaardigheden kunnen verbeteren als hun zakelijke doelen kunnen bereiken. Het succes van deze bedrijven in Prullenbos onderstreept de waarde van een goed gekozen locatie voor effectieve teambuilding en productieve vergaderingen.

Prachtige locatie in een bos met vijver voor bedrijfsfeesten in Wetteren – Prullenbos