Het laatste nieuws

Wie nog dacht om als VIP naar het na-Tourcriterium in de thuisstad van Wout van Aert te trekken, vist achter het net. Alle kaarten zijn de deur uit. Catering Van Eyck mag zich al jaren de huiscateraar van dit succesvol netwerkevent noemen. Organisator Kristof Van Mensel ziet in de culinaire kwaliteit van de catering één van de verklaringen van het grote succes.

Meer dan 900 gasten zullen op donderdag 25 juli genieten van de culinaire kwaliteiten van Catering Van Eyck terwijl de beroepsrenners rondjes door het stadscentrum rijden. Directeur Kristof Van Mensel stelt vast dat de VIP-tent aan de aankomst elk jaar vroeger vol loopt. “Dat is toch niet zo evident”, verduidelijkt hij. “Want ons evenement ‘Herentals Fietst Feest’ valt midden in het bouwverlof, waardoor veel potentiële klanten vaak in het verre buitenland vertoeven. Dat wij toch al het bordje ‘volzet’ hangen, danken we zeker ook voor een stuk aan de uitstekende catering voor onze gasten.

Gastronomie

Jan Van Eyck van de gelijknamige cateraar is blij met de erkenning voor de culinaire kwaliteit. “Zeker als je bedenkt dat wij zorgen voor bediening aan tafel in een volle VIP-tent, waar we op een beperkte ruimte moeten opereren. We bieden toch altijd een gastronomische beleving in drie gangen. En elk jaar stellen we weer een ander menu samen, in overleg met de inrichters. En natuurlijk houden we ook rekening met de wensen van vegetariërs of gasten met een allergie. Het is elk jaar bijzonder uitdagend om het publiek weer te verrassen met innovatieve gerechten.”

Driedaagse

Wie alsnog de kwaliteit van Catering Van Eyck wil proeven, kan zich wel nog aanmelden voor Herentals Feest op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli. Want ook daar is Catering van Eyck de culinaire partner voor de vip’s. Op vrijdag zijn ‘Regi live ft. Linda & guests’ de headliner, op zaterdag is ‘Natalia’ de topartiest van dienst. “Ook hier mikken we op een culinaire topervaring”, besluit Jan Van Eyck. “Weliswaar met een ander concept en andere gerechten, maar ook hier willen we ons als cateraar onderscheiden. Zo’n driedaags evenement vormt een heerlijke uitdaging waarbij we onze kennis etaleren voor een heel breed en verschillend publiek.”

Bedrijfscatering voor events – Catering van Eyck