Het laatste nieuws

Whales On Waves, deel van de MoJuice family, is al sinds 2013 actief in de conferentiewereld. Het mission statement van Whales on Waves heeft er altijd uit bestaan mobiele, interactieve en interactieve eventoplossingen aan te bieden.

Om aan de vraag aan straffe online eventoplossingen tegemoet te komen, lanceerde Whales on Waves in 2020 WAVELY, een interactief en betrouwbaar streamingplatform gericht op grote en kleine bedrijven. Voor wie nog geen kennis maakte met het platform, ontdek hier de 5 USP’s van het unieke streamingplatform.

Uw streamingplatform in de look & feel van uw bedrijf of event.

Met WAVELY kan je elk event in je eigen look & feel opzetten met je eigen logo, de company colours, en een passende achtergrond voor het event. Het platfrom ademt  je hoogsteigen bedrijfcultuur; dynamisch, toegankelijk en vlot aanpasbaar door ons team.

Getest door grote en kleine bedrijven

WAVELY was het afgelopen jaar het streamingplatform voor niet minder dan succesvolle 200 events. Zowel grote events, met maar liefst 10.000 kijkers, als kleine intimate events draaiden erop. We hostten zelfs events van meerdere dagen met verschillende breakout-rooms doorheen de verschillende livemomenten.

Het platform heeft al heel wat diepe waters doorzwommen. Ook veelvoorkomende problemen met standaard streamingoplossingen waar veel bedrijven mee worstelen – denk aan issues met verschillende browsers, firewalls, streaming connecties voor grote aantallen, etc – kent WAVELY niet.

Enkele referenties van bedrijven die op het platform draaien en draaiden: AB-Inbev, Coca-Cola Company, Allianz, BeoBank, ING, Europese Commissie, Peugeot, Opel, BMW, Aquafin, Fluxys, Orange, Indaver, Hilti, Portima, L’Oreal, en veel meer.

Support op elk moment

Het grote probleem van vele streamingplatformen: wie volgt mijn project op en wat als er toch iets mis gaat?

Bij WAVELY krijg je altijd een projectmanager toegewezen die je persoonlijk contact is voor, tijdens en na de livestream.

Ga je zelf aan de slag met het plaform? Het is mogelijk om on the day -support te boeken; een WAVELY-technician begeleidt julie livestream van begin tot einde.

Nood aan een totaaloplossing van camera over studio met regie tot platform? Ook hier zorgt WAVELY voor de geknipte oplossing. Moederhuis Mojuice beschikt over vier unieke studio’s, waaronder 1 green key studio, om uw livestreams te verzorgen.

Interactief

De basisversie van WAVELY biedt u een krachtig en betrouwbaar platform inclusief Q&A, chat en polls aan. Hier stopt het echter niet.  WAVELY heeft verschillende tools in huis om je verhaal kwalitatiever, leuker en interactiever te brengen.

Een platform voor beurzen, break-outrooms, de mogelijkheid om diverse presentaties naast mekaar te streamen waartussen de bezoeker kan kiezen, one to one chat, upload your picture, catch the camera, etc.

Zin om eens in WAVELY te duiken?  Vraag zeker je demo aan.

Kwalitatieve streaming

Streamen en streamen is twee. Zoom en Teams streamen ook, maar vaak kan je je vragen stellen bij de kwaliteit van zulke interactie.  WAVELY is gebouwd om topkwaliteit te bieden op vlak van beeld en audio. Het wordt vaak vergeten maar dit aspect is niet onbelangrijk als je je gasten geboeid achter hun laptop wilt laten volgen. Naast de kwaliteit van de streaming zorgt WAVELY ook steeds voor een back-up scenario. Wat als de lijn op uw locatie niet volstaat, of tijdelijk niet de gewenste upstream toelaat? WAVELY zorgt ook hier voor een oplossing.

Anno 2021 zijn livestreams omnipresent. Het idee besluipt je om een livestream te organiseren? Think twice, en think WAVELY. Het platform biedt je niet alleen de mogelijkheid om vele klanten en potentiële klanten te bereiken, maar doet dat ook op je geheel eigen manier en dat 100% betrouwbaar én interactief.

Met WAVELY bent je aan het juiste adres.

Zin om mee te surfen op de succesvolle golven van WAVELY of zin gekregen om een demo aan te vragen?

Get in touch via surf@whalesonwaves.com

Interactieve Meeting Tools – Whales On Waves by Mojuice